Najgorsze padło jakie w życiu widziałem (20 minut), wolałbym obserwować wysychającą pastę
w tubce.
rzeczywiście film jest tragiczny. Już Yyyrek jest zabawniejszy. Ostatnio zrobiłem sobie seans dennych polskich filmów czyli "Gulczas", "Yyyreek", "Weekend" i "Ciacho . Teraz czekam aż gdzieś w necie będzie można obejrzeć "Kac Wawę". Jednak trudno mi uwierzyć aby był on gorszy od "Ciacha".
jak po 20 minutach filmu oceniasz go na 0 to taki z ciebie krytyk jak ze mnie baletnica
Pewnie byłeś statystą na planie dlatego Ci się podoba... A tak serio to po dialogach, scenach typu turlanie się Małaszyńskiego itp. wiedziałem, że nic nie może uratować tego filmu. A Tobie współczuję gustu.
,, A Tobie współczuję gustu. '' gustu nie można współczuć bo wtedy jest to nietolerancyjność na którą i tak nie zwracam uwagi a co do tego statysty to czy woglę napisałem że mi się podoba ??? napisałem tylko że ocenianie filmów po 20 minutach jest bez sensu
dzięki chłopie nikt jeszcze mnie nie nazwał Rafcio pzdr dla ciebie i nie ma się z czego wykręcać jest taki niezły jednak dając ocenę 6 porównywałem go do polskich komedii ale nie do tych z całego świata
A dla mnie mistrz świata jak miałem darmowe vouchery do kina byłem na Ciachu sześć razy, a jak był juz w necie to oglądałem codziennie. Nie rozumiem jak komuś się może nie podobać, ja od początku do końca miałem taką pompe, że mało nie popuściłem
krótko, zwięźle i na temat. chciałam jakoś skomentować ten film ale chyba nie podołam
Dla mnie jest to bardzo dziwne, że ludzie tak zjechali Kac Wawe. Jak dla mnie to taka głupia, prosta komedyjka w sam raz żeby się wyluzować wieczorową porą przy piwkach .
20 minut? Twardy zawodnik z Ciebie. Ja wyłączyłem po 10 minutach, po których mój poziom zażenowania osiągnął zenit.
A dla mnie mistrz świata jak miałem darmowe vouchery do kina byłem na Ciachu sześć razy, a jak był juz w necie to oglądałem codziennie. Nie rozumiem jak komuś się może nie podobać, ja od początku do końca miałem taką pompe, że mało nie popuściłem 10/10 bezapelacyjnie
Przecież ten film jest k*rwa mniej śmieszny niż ,,Na Wspólnej'' czy ,,Wróg u bram'' .Z tym że te 2 być śmieszne nie miały a ,,Ciacho'' ponoć miał.Więc nie próbuj nawet o tym myśleć by wypożyczyć to DVD chyba że jesteś totalnym zj*bem albo życie niej est miłe już ci. :P