PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533535}
3,7 92 tys. ocen
3,7 10 1 91645
1,4 23 krytyków
Ciacho
powrót do forum filmu Ciacho

0/0

ocenił(a) film na 1

Najgorsze padło jakie w życiu widziałem (20 minut), wolałbym obserwować wysychającą pastę
w tubce.

ocenił(a) film na 2
kostzzz1

Hahaha... twój dowcip jest lepszy niż cały ten film! ;-)))

Marek_Antoniusz

dobrze prawisz :-)

użytkownik usunięty
kostzzz1

Ja widziałem gorsze.

ocenił(a) film na 1

Gratuluję wytrwałości : ]

ocenił(a) film na 1
kostzzz1

ten film jest tragiczny

ocenił(a) film na 1
kostzzz1

rzeczywiście film jest tragiczny. Już Yyyrek jest zabawniejszy. Ostatnio zrobiłem sobie seans dennych polskich filmów czyli "Gulczas", "Yyyreek", "Weekend" i "Ciacho . Teraz czekam aż gdzieś w necie będzie można obejrzeć "Kac Wawę". Jednak trudno mi uwierzyć aby był on gorszy od "Ciacha".

użytkownik usunięty
zulombo

nie szkoda Ci czasu na oglądanie tych gówien?

zulombo

jak obejrzysz daj znać he he tylko nie zaciemniaj.

ocenił(a) film na 6
kostzzz1

jak po 20 minutach filmu oceniasz go na 0 to taki z ciebie krytyk jak ze mnie baletnica

ocenił(a) film na 1
rafael22815

Pewnie byłeś statystą na planie dlatego Ci się podoba... A tak serio to po dialogach, scenach typu turlanie się Małaszyńskiego itp. wiedziałem, że nic nie może uratować tego filmu. A Tobie współczuję gustu.

ocenił(a) film na 6
kostzzz1

,, A Tobie współczuję gustu. '' gustu nie można współczuć bo wtedy jest to nietolerancyjność na którą i tak nie zwracam uwagi a co do tego statysty to czy woglę napisałem że mi się podoba ??? napisałem tylko że ocenianie filmów po 20 minutach jest bez sensu

ocenił(a) film na 1
rafael22815

Oceniłeś go na 6 gwiazdeczek Rafcio... nie wykręcisz się : >

ocenił(a) film na 6
kostzzz1

dzięki chłopie nikt jeszcze mnie nie nazwał Rafcio pzdr dla ciebie i nie ma się z czego wykręcać jest taki niezły jednak dając ocenę 6 porównywałem go do polskich komedii ale nie do tych z całego świata

ocenił(a) film na 1
kostzzz1

POPIE*DOLONY FILM. NIE OGLĄDAĆ!!!!!

użytkownik usunięty
asia_92_12

A dla mnie mistrz świata jak miałem darmowe vouchery do kina byłem na Ciachu sześć razy, a jak był juz w necie to oglądałem codziennie. Nie rozumiem jak komuś się może nie podobać, ja od początku do końca miałem taką pompe, że mało nie popuściłem

ocenił(a) film na 1

o Boże

ocenił(a) film na 1
kostzzz1

krótko, zwięźle i na temat. chciałam jakoś skomentować ten film ale chyba nie podołam

ocenił(a) film na 2
Kasiuur

Mam tak samo jak koleżanka:) Badziew kompletny.

jackb16

polecam Kac Warwa dla porównania:)

użytkownik usunięty
kgrazyna

Kac Wawa jednak troche słabszy , ale na pewno nie taki gniot jaką ma ocene

Nie dał się zupełnie oglądać powiem szczerze:( No przynajmniej takie moje wrażenie.

użytkownik usunięty
kgrazyna

Dla mnie jest to bardzo dziwne, że ludzie tak zjechali Kac Wawe. Jak dla mnie to taka głupia, prosta komedyjka w sam raz żeby się wyluzować wieczorową porą przy piwkach .

kostzzz1

20 minut? Twardy zawodnik z Ciebie. Ja wyłączyłem po 10 minutach, po których mój poziom zażenowania osiągnął zenit.

użytkownik usunięty
rfl2

A dla mnie mistrz świata jak miałem darmowe vouchery do kina byłem na Ciachu sześć razy, a jak był juz w necie to oglądałem codziennie. Nie rozumiem jak komuś się może nie podobać, ja od początku do końca miałem taką pompe, że mało nie popuściłem 10/10 bezapelacyjnie

ocenił(a) film na 1

o Boże

kostzzz1

Ten film był tak durny, że aż śmieszny :)))

ocenił(a) film na 1
kostzzz1

Przecież ten film jest k*rwa mniej śmieszny niż ,,Na Wspólnej'' czy ,,Wróg u bram'' .Z tym że te 2 być śmieszne nie miały a ,,Ciacho'' ponoć miał.Więc nie próbuj nawet o tym myśleć by wypożyczyć to DVD chyba że jesteś totalnym zj*bem albo życie niej est miłe już ci. :P

ocenił(a) film na 1
kostzzz1

Może walczyć z Kac Wawa o miano najgorszego polskiego filmu wszechczasów.

kostzzz1

Hhahaha, świetny tekst! ;D

kostzzz1

dla mnie 1/10, bo jednak mieli w sobie trochę więcej życia niż pasta w tubce ;-)

kostzzz1

Trzeba przyznać, ten film jest beznadziejny. A oglądałam w całości i to 2 razy ........... 1/10