PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533535}
3,7 92 tys. ocen
3,7 10 1 91642
1,4 23 krytyków
Ciacho
powrót do forum filmu Ciacho

jeśli polski film to do dupy. Nie wiem czemu.
Pomyliłam się jednak co do filmu 'Nie kłam kochanie'
Natomiast do filmu 'Galerianki' byłam nastawiona pozytywnie, a był beznadziejny.

A co do 'Ciacha' to nawet nawet może być fajny. Szkoda, że nie gra tu Piotr Adamczyk, wtedy film by był świetny, nawet gdybym go nie obejrzała :D
Dobrze, że grają tu : Marta Żmuda-Trzebiatowska, Tomasz Karolak, Marcin Bosak i Cezary Żak to może trochę podbudują tą POLSKĄ KOMEDIĘ. :D

aleksandraa_94

Obejrzałam zwiastun, a film jest ciut zboczony, jak to polskie komedie. Ale może być nawet niezły. 'Śpieszmy się kochać mężczyzn, tak szybko.. dochodzą'. ;p

aleksandraa_94

Galerianki akurat były niezłe, nie wiem co ci się w nich nie podobało?!Dobry film

Pif_Paf

Co konkretnie Ci się podobało w Galeriankach? Gra aktorska beznadziejna,
poziom podtrzymują tylko Iza Kuna i Artur Barciś. Fabuła też niezbyt
ciekawie przedstawiona.

olenka5malenka

Fabuła mi się podobała,była nieprzewidująca, a gra aktorska 1 z dziewczyn mnie denerwowała po prostu doprowadzała mnie ona do szału!!!Ale ogólnie spoko film

ocenił(a) film na 1
Pif_Paf

Krytykujecie młode dziewczyny z galerianek a autorka tematu podnieca sie np. Karolakiem ktory w kazdym filmie gra tak samo i gra to samo tylko jego postac inaczej sie nazywa.

użytkownik usunięty
aleksandraa_94

Adamczyk nie gra, bo widocznie nie było w scenariuszu miejsca na rolę pana papieża. :D

... ha ha haaa....

załosny.....

Adamczyk to dobry aktor.... a granie Papieża napewno było dla niego dużym wyzwaniem, ale również zaszczytem...

aleksandraa_94

Nie kłam kochanie? lol :o No comment <zakrótki>

ocenił(a) film na 6
aleksandraa_94

Gdyby Galerianki byly takie kiespkie to nie dostalyby Złotych Lwów. Temat jest przedstawiony dobrze a gra aktorska moze i kiepska ale taki byl zamiar rezyserki by nastolatki latwo mogly utozsamic sie z dziewczynami z filmu, sa one przedstawione realistycznie, bez sztucznej gry i za to ukłon w strone Katarzyny Rosłaniec ;)