jeśli polski film to do dupy. Nie wiem czemu.
Pomyliłam się jednak co do filmu 'Nie kłam kochanie'
Natomiast do filmu 'Galerianki' byłam nastawiona pozytywnie, a był beznadziejny.
A co do 'Ciacha' to nawet nawet może być fajny. Szkoda, że nie gra tu Piotr Adamczyk, wtedy film by był świetny, nawet gdybym go nie obejrzała :D
Dobrze, że grają tu : Marta Żmuda-Trzebiatowska, Tomasz Karolak, Marcin Bosak i Cezary Żak to może trochę podbudują tą POLSKĄ KOMEDIĘ. :D
Obejrzałam zwiastun, a film jest ciut zboczony, jak to polskie komedie. Ale może być nawet niezły. 'Śpieszmy się kochać mężczyzn, tak szybko.. dochodzą'. ;p
Co konkretnie Ci się podobało w Galeriankach? Gra aktorska beznadziejna,
poziom podtrzymują tylko Iza Kuna i Artur Barciś. Fabuła też niezbyt
ciekawie przedstawiona.
Fabuła mi się podobała,była nieprzewidująca, a gra aktorska 1 z dziewczyn mnie denerwowała po prostu doprowadzała mnie ona do szału!!!Ale ogólnie spoko film
Krytykujecie młode dziewczyny z galerianek a autorka tematu podnieca sie np. Karolakiem ktory w kazdym filmie gra tak samo i gra to samo tylko jego postac inaczej sie nazywa.
Adamczyk nie gra, bo widocznie nie było w scenariuszu miejsca na rolę pana papieża. :D
... ha ha haaa....
załosny.....
Adamczyk to dobry aktor.... a granie Papieża napewno było dla niego dużym wyzwaniem, ale również zaszczytem...
Gdyby Galerianki byly takie kiespkie to nie dostalyby Złotych Lwów. Temat jest przedstawiony dobrze a gra aktorska moze i kiepska ale taki byl zamiar rezyserki by nastolatki latwo mogly utozsamic sie z dziewczynami z filmu, sa one przedstawione realistycznie, bez sztucznej gry i za to ukłon w strone Katarzyny Rosłaniec ;)