PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533535}
3,7 92 tys. ocen
3,7 10 1 91628
1,6 34 krytyków
Ciacho
powrót do forum filmu Ciacho

Film zaczyna się od dennego żartu, zapewne zaczerpniętego z internetu, i tak samo się kończy. Kolejna super produkcja, która miała być fajna a wyszło jak wyszło... Byłbym wdzięczny gdyby ktoś mi wytłumaczył o co tak na prawdę chodzi w tym filmie? Może miał być to kolejny "Job - czyli kolejny zlepek mało śmiesznych dowcipów"?

ocenił(a) film na 1
sceptyk

"Job" był spoko, ale tej pierdoły to ja nie przetrawiłem. To jest najgłupszy i najbardziej beznadziejny film jaki w życiu widziałem, i niestety nie powiem Ci o co w nim chodzi, bo był tak głupi że nie pojąłem. Rola Małaszyńskiego jest tak koszmarna że Boże zlituj się,a jedyną śmieszną rzeczą w tym "filmie" był wywiad z żukowską na końcu. Nawet nie wiem jak jej postać miała na imię.

mareczekp2

Niestety Job też mnie nie rozsmieszył :(

sceptyk

pierwszy raz chciałem wyjść z kina a niestety nie mogłem :( za oglądanie tego chłamu powinni płacić. Moim zdaniem, ryki i śmiechy w najlepsze na sali świadczą niestety o tym, jaki poziom społeczeństwa jest, poziom żartu. Bo dla mnie jedynym żartem był fakt, że ten film wogóle powstał.

Trevor7

Popieram! Popieram! To samo muzyka w zetkach i rmfkach pokazuje poziom naszego społeczeństwa.

ocenił(a) film na 3
sceptyk

Grota Nestel akurat była zabawna. Ale reszta tego filmu była mniej dosłownie do dupy.

Xfing

Nie osłabiaj mnie...

ocenił(a) film na 3
sceptyk

No była :D

Xfing

Do żyrafy.

ocenił(a) film na 3
Xfing

Grota Nestle jest z kafeterii zerżnięta, takiego forum niezbyt mądrego :D :D :D
http://www101.patrz.pl/u/f/35/88/79/358879.jpg

ocenił(a) film na 3