PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533535}
3,7 92 tys. ocen
3,7 10 1 91642
1,4 23 krytyków
Ciacho
powrót do forum filmu Ciacho

Momentami dobry, fajnie się ogląda, dziwny tytuł - cóż polska.

Ale ... dobre efekty jak na Polskę (przy ukraińskich czy rosyjskich filmach leżymy a na poziom niemiecki nawet nie mamy co liczyć) znośna muza i... niestety gra aktorska i aktorzy, tu polegli a tak mało brakło.

Aktorzy "gdzie ci ..." reszta dla was ;)

sokoleokoo2

Siemanko.Od razu,chcialem zaznaczyc,ze to absolutnie nie jest atak na Ciebie.Prosze wytlumacz mi tylko jak mozna napisac,ze film ciacho momentami byl dobry???Moim zdaniem,gówno od 1 do ostatniej sekundy.Nie gniewaj sie,ale ja nienawidze tego chłamu.Nie wiem,jak producenci mogli wylozyc kase na "to cos".Jakie jest Twoje zdanie?Pozdrawiam

skolim_filmweb

Dla mnie cały film był świetny. Widziałem kilka razy i za każdym razem ze śmiechu bolał mnie brzuch. A scena z Ciasnym Wieśkiem to dla mnie chyba najlepsza scena z polskich komedii, przynajmniej ostatnich klikunastu lat.

Andrzejek324

Ok.Dzieki.Dla mnie ten film to straszny gniot,aczkolwiek szanuje Twoje zdanie.Szczegolnie straszny dla mnie byl Małaszyński.Kto go namowil do takiej roli?Pozdro.

ocenił(a) film na 4
sokoleokoo2

Dla mnie największym minusem tego filmu są gagi, które zamiast śmieszyć żenowały, no i jeszcze te głupie dymki w stylu "co bohater ma na myśli". Nie jestem wybrednym widzem, więc jak nie ma nic lepszego idzie obejrzeć.

ocenił(a) film na 6
sokoleokoo2

Witam,

Ogólnie każdy ale to każdy patrzy na filmy szczególnie poslkie na zasadzie poslkie to znośnie, ogólnie polska kimomatografia to dno totalne, zresztą jak wszystko w polsce, ty kilometr autostrady kosztuje 3x tyle co cała autostrada w alpach w tunelu - taka prawda. Prawda taka że polak potrafi tylko zpie... i tak jest, ten film nic nie zmienia kasza bo kasza aktorzy wiadomo, nawet melonów u dziewczyn nie pooglądamy ... ale fak faktem że efekty komputerowe prawie jak w USA w latach 90 tych więc nie najgorzej.

ogromny plus że ciągle coś się dzieje ... reszta to dno jak wszystko co w polsce nawet niemiecki precle przegoniły polskie ... taka prawda .

PS. ostatni gasi światło.

ocenił(a) film na 3
sokoleokoo2

" Ogólnie każdy ale to każdy patrzy na filmy szczególnie poslkie na zasadzie poslkie to znośnie, ogólnie polska kimomatografia to dno totalne"
Ja tak nie patrzę. Mów za siebie. Są dobre i b. dobre polskie filmy. Chociażby Koterskiego.

sokoleokoo2

Efekty,masz racje,jak na polske nawet niezle,ale...szkoda,ze wykorzystane akurat w takiej kupie.Ta kase co na to wydali,mogli spozytkowac lepiej.Wszyscy jechali na kac wawe,a byla lepsza od tego.Wojny polsko ruskiej jakos specjalnie nie objechali.Blad.To moje zdanie.Pozdrawiam