Momentami dobry, fajnie się ogląda, dziwny tytuł - cóż polska.
Ale ... dobre efekty jak na Polskę (przy ukraińskich czy rosyjskich filmach leżymy a na poziom niemiecki nawet nie mamy co liczyć) znośna muza i... niestety gra aktorska i aktorzy, tu polegli a tak mało brakło.
Aktorzy "gdzie ci ..." reszta dla was ;)
Siemanko.Od razu,chcialem zaznaczyc,ze to absolutnie nie jest atak na Ciebie.Prosze wytlumacz mi tylko jak mozna napisac,ze film ciacho momentami byl dobry???Moim zdaniem,gówno od 1 do ostatniej sekundy.Nie gniewaj sie,ale ja nienawidze tego chłamu.Nie wiem,jak producenci mogli wylozyc kase na "to cos".Jakie jest Twoje zdanie?Pozdrawiam
Dla mnie cały film był świetny. Widziałem kilka razy i za każdym razem ze śmiechu bolał mnie brzuch. A scena z Ciasnym Wieśkiem to dla mnie chyba najlepsza scena z polskich komedii, przynajmniej ostatnich klikunastu lat.
Ok.Dzieki.Dla mnie ten film to straszny gniot,aczkolwiek szanuje Twoje zdanie.Szczegolnie straszny dla mnie byl Małaszyński.Kto go namowil do takiej roli?Pozdro.
Dla mnie największym minusem tego filmu są gagi, które zamiast śmieszyć żenowały, no i jeszcze te głupie dymki w stylu "co bohater ma na myśli". Nie jestem wybrednym widzem, więc jak nie ma nic lepszego idzie obejrzeć.
Witam,
Ogólnie każdy ale to każdy patrzy na filmy szczególnie poslkie na zasadzie poslkie to znośnie, ogólnie polska kimomatografia to dno totalne, zresztą jak wszystko w polsce, ty kilometr autostrady kosztuje 3x tyle co cała autostrada w alpach w tunelu - taka prawda. Prawda taka że polak potrafi tylko zpie... i tak jest, ten film nic nie zmienia kasza bo kasza aktorzy wiadomo, nawet melonów u dziewczyn nie pooglądamy ... ale fak faktem że efekty komputerowe prawie jak w USA w latach 90 tych więc nie najgorzej.
ogromny plus że ciągle coś się dzieje ... reszta to dno jak wszystko co w polsce nawet niemiecki precle przegoniły polskie ... taka prawda .
PS. ostatni gasi światło.
" Ogólnie każdy ale to każdy patrzy na filmy szczególnie poslkie na zasadzie poslkie to znośnie, ogólnie polska kimomatografia to dno totalne"
Ja tak nie patrzę. Mów za siebie. Są dobre i b. dobre polskie filmy. Chociażby Koterskiego.