Zobaczyłem 28:39 minut tego gówna, nie wyobrażam sobie jak mógłbym zobaczyć to coś w całości, niepojęte jest jak chore psychicznie filmy można w polskim kinie zrobić. 4.1 to jest wygórowana ocena na ten chłam. Humor żenujący,debilny. Reżyser chyba wyciął po 2 kawały z kolejnych rubryk "milion razy przeczytane i nieśmieszne" które w skali 1-10 mają ocenę 0...do tego jego matka wmówiła mu że jest śmieszny i może wzbudzić pozytywne emocje u odbiorców wrzucając postać Krzysztofa Kononowicza, odpowiadam mu..nie NIE MOŻE..szkoda czasu i komentarzy. Chłam nad chłamy...takiego gówna nie grali w polskim kinie nigdy. Boże jakie to idiotyczne: Karolak z pierścieniem wibrującym w odbycie, Małaszyński okopany od gówniarza imbecyl bez szkoły i mózgu, Kot - gangster..hahahaha, Liszowska - kobieta biznesu..BŁAGAM!,Bosak - ciotowaty leszcz i najbardziej boli Żak..który jest dobrym aktorem i którego porównałbym do pomyłki Al'a Pacino w filmie "Gigli" ale juz nawet to było lepsze..pewnie tak samo poproszono go o zagranie w "Ciachu" jak Al'a w "Gigli"...dałbym mu 5 złotych malin za samą scenę gdy się śmieje jak dureń bo zapalono pole marihuany i powiem jedno na sam koniec.. Patryk Vega niech się weźmie za uprawę buraków bo filmy mu nie wychodzą.
Rewelacja! Naprawdę w kontekście tego gniota- doskonały komentarz:) Rozbawił mnie pana tekst, czego filmowi się nie udało. W pełni się zgadzam. Pozdrawiam
Jeżeli cię ten film nie rozśmieszył to widać nic nie jest w stanie. Scena z Żakiem jak sie śmieje jak debil jest mistrzowska przecież jak sie słyszy ten śmiech to można sie poszczać ze śmiechu . A ty weź się za uprawe poczucia humoru bo ocena filmu ci nie wychodzi
Dlaczego tak sądzisz? Uzasadnij swoją wypowiedź. A może ty chcesz tylko go obrazić. Dlaczego to robisz? Dlaczego używasz wulgarnych słów albo bezpodstawnie oskarżasz ludzi o niestworzone rzeczy. Ktoś nawet policzył że już jakieś 1000 "troli" znalazłeś tutaj. A może to ty jesteś właśnie trolem. Przeszkadzasz w dyskusji. Obrażasz. Wyluzuj. Nikt ci tutaj nie zagraża. Nawet jeżeli jesteś chory jak sugerują inni to nie usprawiedliwia cię to ani trochę? Potrafisz powiedzieć dlaczego obrażasz innych użytkowników forum?
Skończ już obrażać porządnych użytkowników głupi trollu! To tobie ocenianie nie wychodzi, trzeba mieć nieźle zryty czerep żeby ocenić "Listę Schindlera" na 1/10 a "Gulczas a jak myślisz" na 10/10.