PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533535}
3,7 92 tys. ocen
3,7 10 1 91642
1,4 23 krytyków
Ciacho
powrót do forum filmu Ciacho

Zobaczyłem 28:39 minut tego gówna, nie wyobrażam sobie jak mógłbym zobaczyć to coś w całości, niepojęte jest jak chore psychicznie filmy można w polskim kinie zrobić. 4.1 to jest wygórowana ocena na ten chłam. Humor żenujący,debilny. Reżyser chyba wyciął po 2 kawały z kolejnych rubryk "milion razy przeczytane i nieśmieszne" które w skali 1-10 mają ocenę 0...do tego jego matka wmówiła mu że jest śmieszny i może wzbudzić pozytywne emocje u odbiorców wrzucając postać Krzysztofa Kononowicza, odpowiadam mu..nie NIE MOŻE..szkoda czasu i komentarzy. Chłam nad chłamy...takiego gówna nie grali w polskim kinie nigdy. Boże jakie to idiotyczne: Karolak z pierścieniem wibrującym w odbycie, Małaszyński okopany od gówniarza imbecyl bez szkoły i mózgu, Kot - gangster..hahahaha, Liszowska - kobieta biznesu..BŁAGAM!,Bosak - ciotowaty leszcz i najbardziej boli Żak..który jest dobrym aktorem i którego porównałbym do pomyłki Al'a Pacino w filmie "Gigli" ale juz nawet to było lepsze..pewnie tak samo poproszono go o zagranie w "Ciachu" jak Al'a w "Gigli"...dałbym mu 5 złotych malin za samą scenę gdy się śmieje jak dureń bo zapalono pole marihuany i powiem jedno na sam koniec.. Patryk Vega niech się weźmie za uprawę buraków bo filmy mu nie wychodzą.

użytkownik usunięty
DonPietro

Rewelacja! Naprawdę w kontekście tego gniota- doskonały komentarz:) Rozbawił mnie pana tekst, czego filmowi się nie udało. W pełni się zgadzam. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 1

Moge sie tylko podpisac.

użytkownik usunięty
DonPietro

Jeżeli cię ten film nie rozśmieszył to widać nic nie jest w stanie. Scena z Żakiem jak sie śmieje jak debil jest mistrzowska przecież jak sie słyszy ten śmiech to można sie poszczać ze śmiechu . A ty weź się za uprawe poczucia humoru bo ocena filmu ci nie wychodzi

troll

Cililing

Widzisz trolle na jawie? Masz jeszcze szansę - idź się leczyć. Hej.

Cililing

Dlaczego tak sądzisz? Uzasadnij swoją wypowiedź. A może ty chcesz tylko go obrazić. Dlaczego to robisz? Dlaczego używasz wulgarnych słów albo bezpodstawnie oskarżasz ludzi o niestworzone rzeczy. Ktoś nawet policzył że już jakieś 1000 "troli" znalazłeś tutaj. A może to ty jesteś właśnie trolem. Przeszkadzasz w dyskusji. Obrażasz. Wyluzuj. Nikt ci tutaj nie zagraża. Nawet jeżeli jesteś chory jak sugerują inni to nie usprawiedliwia cię to ani trochę? Potrafisz powiedzieć dlaczego obrażasz innych użytkowników forum?

ocenił(a) film na 1

troll

ocenił(a) film na 1

Skończ już obrażać porządnych użytkowników głupi trollu! To tobie ocenianie nie wychodzi, trzeba mieć nieźle zryty czerep żeby ocenić "Listę Schindlera" na 1/10 a "Gulczas a jak myślisz" na 10/10.

ocenił(a) film na 2

ja dałem 2 .. +1 za tekst "Kiedyś miałem tak bujne życie erotyczne, że po wszystkim nawet sąsiedzi wychodzili na papierosa."

który akurat w chwili kiedy oglądałem to gówno, zapadł mi w pamięci :D