3,7 92 tys. ocen
3,7 10 1 91649
1,4 23 krytyków
Ciacho
powrót do forum filmu Ciacho

KPINA w 100%!. Czytając opinie przychodzi mi tylko jedna myśl do głowy:

Ile dystrybutor Syrena płaci za pozytywne opinie?.

Kto zwróci mi prawie 60 złotych za dwa bilety i zmarnowany czas?.

Pomijając już samą pseudo komedię, marwti mnie fakt wykorzystania Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy do reklamy. Niedługo Owsiak będzie reklamować gumki dla dorosłych o ile mu dobrze zapłacą.. Żal.pl.
proponuję wydać kasę na baloniki z gazem :) dają znacnzie więcej śmiechu.

crank73

Jeśli uważasz że zwrócisz na nas uwagę tym żałosnym i godnym wyrzygania postem,to jesteś w błędzie.Nie wiem ile masz lat ale sądząc po treści to nie za wiele.Wątpię by bilety kosztowały 60 złoty :>

Pif_Paf

Płacą Ci skoro tak tego bronisz?.

Czytaj uważniej!. Napisałem o biletach! a nie o bilecie!!!. Skoro tak się nakręciłeś to jeden bilet kosztuje:

CinemaCity - 27zł.
Multikino - 28zł.

Na koniec wnioskuję że nawet nie dali wam na bilety haha.

Pif_Paf

PS:
To ilu was tam jest skoro z podniecenia napisałeś:

"Jeśli uważasz że zwrócisz na nas uwagę tym żałosnym i godnym wyrzygania postem"

Gratuluje zachowania zimnej krwi ;).

Pif_Paf

Przyznam że liczyłem conajmniej na ciętą ripostę... TYlu tam was jest to teraz kombinujcie :P, może dodajcie ze 2 nowe nicki bo ten już spalony hahaha skąd oni was biorą :?

crank73

No to ładnie.
Nic tylko życzyć szczęścia z taką reklamą i osobom które kreują taki syf na forach :/

Pif_Paf

Normalnie żenada. Ciekawe ilu jeszcze takich 'PifPaf'ów zostało i że tak łatwo dał się odstrzelić. W sumie Syrena Films to jakiś mały dystrybutor.

Proponuję swoją osobę :) Za 2 tysie miesięcznie też mogę pisać posty ;). Kontakt na PW.

php_addicted

stary za dwa tysie to moga mnie cmoknąć w dziurkę :D Dystrybutorską dziwką być niezamierzam. no ale za 4 tysie to już możemy pogadać :D Gejsza brzmi "zacniej " :D Pozdro dla klakierów :D

sokoleoko007

za 4 tysie to bym matkę sprzedał, w sumie pracka chyba luźna

studenciak44

ktoś kiedyś mądry powiedział...że żadna praca nie hańbi...;] pifpaf i jemu podobni wzięli sobie te słowa do serca ;)

Pif_Paf

Sorry za off-top ale drażnią mnie takie rzeczy ;)

"...bilety kosztowały 60 złoty..."
ZłotyCH, nie złoty. Złoty to jeden złoty, a 60, to złotych.

ocenił(a) film na 1
crank73

Słyszałam że ponoć cienkie, ale nie myślałam że aż tak bardzo. Mi się nie chce iść do kina, ze względu na Liszowską. To beztalencie wepchną wszędzie, przeboleje nudzącego Karolaka, przesłodzoną Żmudę, i "pięknego" Małaszyńskiego ale nie ją. Szkoda mi w tym filmie Stenki i Mecwaldowskiego, naprawdę przykro się robi jak trzeba ich oglądać w takich produkcjach.

użytkownik usunięty
crank73

Twórcy filmu zbierają na szczytny cel, a sami krzywdzą i wykorzystują niepełosprawną osobę w celach zarobkowych (Pan Krzysztof Kononowicz). Podobno był główną atrakcją filmu. -osoba niepełnosprawna.
Brawa dla WOŚP

ocenił(a) film na 3

nie zbierają na żaden szczytny cel tylko odpalili malutką działkę z biletu (1zł) po to żeby rozreklamować film owsiakiem ( i więcej takich naiwniakow jak ty ten film dzięki temu zobaczy) a to jednak spora różnica. Myślę że szczytny cel mieli daleko w rurze.

bernard82

na tym polega przekręt, o ile pamiętam w reklamówce 4 dni przed premierą miała iść pełna suma dochodu
że Owsiak wszedł w taki układ!

crank73

BZDURA !!!! MI SIĘ FILM BARDZO PODOBAŁ CHOĆ BYŁ TROCHĘ GŁUPKOWATY MOMANTAMI ALE GITES MAJONEZ JAK TO BY POWIEDZIAŁA P. BASIA Z KLATKI B (która nawiasem mówiąc wystepuje w tym filmie) FILM SPOKO !!!!

londontown

kolejne nowe konto :D kurwa żałosny film zrobiony przez amatorów :D

ocenił(a) film na 5
MoRRs_Z_LaSu

Na pewno nie przez amatorów. Technicznie film jet całkiem niezły. Jak na polską produkcję to nawet świetny.

GodFella

no jak na polską produkcje to byli profesionaliści.

ocenił(a) film na 5
MoRRs_Z_LaSu

Może po prostu polska widownia na lepszych nie zasługuje? W końcu wali drzwiami i oknami na hiciory typu "Zmierzch", "2012" czy polskie komedie romantyczne...

ocenił(a) film na 4
MoRRs_Z_LaSu

dawaj kur.wa zrób lepszy...
kredki spakuj, bo jutro nie będziesz miał czym pomalować malowanki w książce...

wigrus1

oj oj oj, to teraz klakiernicy przeszli do ataku, biorę to za próbę zastraszenia!

ocenił(a) film na 4
studenciak44

do twojego nędznego poziomu się nie zniżę także odpowiem grzecznie i kulturalnie jak mnie nauczyli w domu(ciebie widocznie nie).
Tak więc, na filmie jeszcze nie byłem, nie oglądałem więc klakierze to mów sobie, ale do swojej mamusi.
Dziecko mówię ci, idź spać, bo rano mama cię zastanie z paluszkiem w buzi.
Au revoir.

wigrus1

tak naprawdę to nie z paluszkiem tylko ze smoczkiem! widać zapomniałem o tym wspomnieć ale to i tak bardziej przyjazdna wizja niż tłumaczyć się "w jaki sposób tak daliśmy d..y z opiniami"

ocenił(a) film na 4
studenciak44

wskaż mi po raz kolejny jaka jest moja opinia na ten temat.
Dawaj, szukaj.

wigrus1

To świnia bezczelana!!! Ja ci pluje w twarz a ty mi że deszcz kropi!.

Wiem że w tej niby agencji PiaRowej uczą was wyzywać zwykłych obywateli tylko po to abyście w spokoju mogli reklamować ten kibel..

powyzywaj mnie jeszcze że jestem złodziejem bo ściągam filmy z sieci :)

crank73

Nie wybieram się na ten film :/ Czy polską publiczność uważa się w jakimś stopniu za upośledzoną intelektualnie? Jedynie takie wytłumaczenie przychodzi mi do głowy skoro od jakiegoś czasu polska kinematografia może pochwalić się jedynie masową produkcją pseudo-komedii. To przykre, że w całym tym zalewie pop-szlamu giną naprawdę interesujące filmy takie jak np. "Dom zły". I tyle w temacie.

grenouille85

błagam użytkownika londontown żeby przestał pisać, bo jeszcze jeden post że niby ten film jest spoko i sie pożygam !!! Ja niewiem co z tymi ludźmi!!! Humor z tego filmu jest oktopnie oklepany i żałosny jednym słowem tragedia...

ocenił(a) film na 5
grenouille85

Ta polska publiczność chyba jednak jest upośledzona. Psioczy na polskie komedie - a kina pełne. Choć pewnie ci, co psioczą, to intelektualna elita, która na filmie znalazła sie "przypadkiem", bo coś tam...

GodFella

GolFella tu nie chodzi o to czy ktoś był czy nie! ale o sam fakt podbijania głosowań i pisania opinii za pieniądze w celu osiągnięcia zysku przez twórców bądź dystrybutorów. Opinie i głosowania są od nas i dla nas. W tym wypadku są używane do podstępnej manipulacji którą ktoś fachowo określił marketingiem szeptanym.

ocenił(a) film na 3
crank73

dzis bylem na 'Ciachu'. Slabiutkie, dostosowuje sie poziomem do wiekszosci ostatnich polskich produkcji. Zabawny tylko chwilami i wg mnie tylko muzyka w filmie trzyma w miare wysoki poziom. Niestety tak jak ktos wyzej napisal, tworcy maja polakow za mocno ograniczonych umyslowo. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 1
kermitzor

tak szczerze to nie byłem, nie będę i nawet nie chcę myśleć że mam wkładać komuś mamone do sakwy za takie durne akcje podwładnych ale polecam, dupsko rozboli cię do potęgi, nawąchasz się zapachów zapoconej publiki i po 30 minutach opuścisz salę jak większośc

użytkownik usunięty
absolwent33

To nie zalicza się do rodzaju sztuki jakim jest film. To zwykłe wygłupy przed kamerą.

ocenił(a) film na 7
crank73

A ja na filmie bawiłem się doskonale. Wyszedłem szczęśliwy i uśmiechnięty i właśnie tego oczekiwałem idąc do kina. Lekko i przyjemnie.

px58

Czemu sie tu dziwić? Producent VEGA, Scenariusz VEGA, Reżyser VEGA.
Chyba za bardzo uwierzył w siebie bo uznał, że jest na tyle świetny by zrobić wszystko sam i odnieść sukces. Mega promocja mega kiczu, film zrobiony z rozmachem - zamiast na ten film wydaliby całą ta kase na WOŚP i pomogli dzieciom bardziej n iz kilkoma groszami z kazdego biletu.

ocenił(a) film na 9
to_mala

z rozmachem ? co dokładnie rozumiesz pod tym terminem? Bo choć pojęcie względnym z założenia pozostaje, to śmiem zauważyć iż rozmachu w nim zbyt wiele nie dojrzysz. A jeśli "lodówa" policyjna szurająca po ulicy zasłużyła na tak wzniosłe określenie, to sugeruję by nie tracąc czasu wpis zamieścić w encyklopedii, by nowe wyjaśnienie tam zamieścić.
Lecz nie namawiając na zmianę decyzji o odczuciach "ciachowych"- bo wszak to cecha cenna by zdanie własne posiadać chcę swą własną opinię wyrazić i polecić tym którzy lekkiej, łatwo przyswajalnej i wesołej rozrywki poszukują.
P.S. Kwota ze sprzedaży biletów śmiem twierdzić iż przewyższy wartość produkcji a arogancją i oznaką abderyty jest krytykować za wzniosłe cele.
pozdrawiam

silverwind

juz możesz zamknąć słownik , chyba że chcesz jeszcze napisać pare mądrych słow.
Nie wiem jak coś moze być "oznaką abderyty"
chodziło ci raczej o "domeną abderyty jest" ?

MoRRs_Z_LaSu

byłem, zobaczyłem, teraz chcę zapomnieć... ;) nie warto

ocenił(a) film na 9
MoRRs_Z_LaSu

nie będę spierać się o kwestię dobierania słów, co jednak nie zmienia istoty sprawy i wszak nie o tym moja rozprawa była .... co być może Cię zaskoczy słownika nie używam, styl taki czasami spod palców wyskakuje i ot tworzy ditto. Nie do Ciebie skierowana była moja odpowiedź; co więcej nie ten temat poruszony został na forum....jakie zatem stanowisko Twoje w tym sporze?

silverwind

Człowieku ogarnij się. Niepiszesz przecież jakiegoś referatu. Chciałeś/aś zaszpanować słownictwem ? Doprawdy żałosne ....

kurczaczekx

Do mnie piszesz ?

MoRRs_Z_LaSu

Moris, kolejny przydupas producentów. Ile jeszcze dodasz opini i nowych nicków? napisz, proszę :).

studenciak44

"Moris" i cały twój intelekt legł w gruzach.
And by the way, producentów ? to znaczy że dodaje pozytywne opinie o "ciacho" tak debilu ? oh to popatrz , nie daje , gdybyś nie był debilem to bys zauważył .
TEż myśle że "Ciacho" to komercha i shit.

MoRRs_Z_LaSu

sorki, poje... mi się nicki :( oni dodali tyle nicków że można się zagubić

ocenił(a) film na 9
kurczaczekx

Żałosnym acz zarazem ujmującym jest Twoje podsumowanie , daje mi to kolejną kreseczkę - nie będę wyjaśniać . Dla Twojej wiadomości człowiekiem jestem choć według teorii troglodytów raczej kobietą :) Nie szpanuję- poradzić nic na to nie mogę - powód to zatem jest do szykanowania ? Dla Pana lekcja kurtuazji raz proszę!

ocenił(a) film na 5
to_mala

Od kiedy to Vega jest producentem tego filmu?

ocenił(a) film na 1
crank73

Wszyscy którzy ponieśli niepowetowane straty moralne
nabici z premedytacją i perfidnie w butelkę w normalnej sytuacji powinny ubiegać się o zwrot kosztów biletów,
ale by nie mieć wrażenia że nasze pieniądze są wyrzucone w błoto i poszły dla kogoś kto wcisnął nam kawałek gówna zamiast ciastka
CAŁA KWOTA (a nie skromne kilka procent)
z biletów powinna iść na WOŚP !!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 4
coenbrother

kazał wam ktoś?

crank73

Może jestem dziwny.. Ale brakuje mi filmów typu "Killer", "Job", "Czas Surferów". Mam dość filmów "Kochaj i tańcz", "Tylko mnie kochaj".. Czy polacy są naprawde tak "tępi" i pójdą na 10 film z tą samą obsadą i o tej samej tematyce ?.. No nic. Pozostaje mi tylko do zobaczenia "Dom Zły".

Pozdrawiam

Sierran

nie ogarniam ludzi ktorzy mowia ze powinni im zwrocic kase za to ze film byl do dupy... zmusili was zeby na niego isc czy co? łejk ap!