KPINA w 100%!. Czytając opinie przychodzi mi tylko jedna myśl do głowy:
Ile dystrybutor Syrena płaci za pozytywne opinie?.
Kto zwróci mi prawie 60 złotych za dwa bilety i zmarnowany czas?.
Pomijając już samą pseudo komedię, marwti mnie fakt wykorzystania Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy do reklamy. Niedługo Owsiak będzie reklamować gumki dla dorosłych o ile mu dobrze zapłacą.. Żal.pl.
proponuję wydać kasę na baloniki z gazem :) dają znacnzie więcej śmiechu.
Tak!
Wynajmując ludzi takich jak Ty! takich którzy manipulując pozytywnymi postami zachęcili nas do pójścia do kina i wydanie blisko 30 złotych za bilet!
Biorąc pod uwagę że też masz nowy nick i stajesz w obronie światka filmowego które używa takich sposobów marketingowych uważam że też powinieneś się dorzucić do zwrotów.
baranie głupi, kazał ci ktoś iść? Było poczekać miesiąc, dwa pięć i kupić dvd. Zebrać 5 znajomych, taniej wyjdzie i nara.
A nie prawić żale o tysiącach nowych kont zachwalających film.
Jesteś cienki jak sik pająka...
ten syf jest tak cienki że ściągnę z sieci i porozdaje wszystkim zjanomym, tzn z kręgu moich najbliższych znajomych ;)
dalej nie odpowiedziałeś ile wam płacą za podbijanie głosowań i zachęcające, zmieniające pierwsze wyobrażenie o filmie posty ??
powtarzam po raz kolejny,
jesteś cienki jak sik pająka...
Tyle na ten temat, a filmu nie oglądałem...
Po za tym można poszukać ile to dobrych opinii powiedziałem na ten temat...
dziękuje, dowidzenia...
kurde co to za jazda ze sprawdzaniem nickow? serio nie masz co robic. pracuje w kinie wiec za bilety nie place.... filmu nie ogladalem wiec sie o nim nie wypowiadam a ty pierdzielisz ze ktos mi za cos zaplacil... zal skoncz z ta swoja paranoja
"Dom Zły" też sobie podaruj, bo to produkcja gorsza od tych, w których ostatnio występują Val Kilmer i Cuba Gooding Jr. "Gorsza"... co ja piszę? Nie ma do tych gniotów startu. Natomiast "Ciacho"... cóż, powstrzymam się od wyrażania opinii, bo szkoda klawiatury i jeszcze jakieś dzieci neo okrzykną mnie ignorantem. ;) Polska kinematografia to nieporozumienie i żenada. Pozdro.
studenciak44, fiucie, sam założyłeś konto pare dni temu. oceniłeś tylko dwa filmy: Ciacho na 1 i dla niepoznaki Parnassusa na 10. Więc nie chrzań, że ktoś specjalnie zakłada konto żeby wystawiać pozytywne oceny, bo jest odwrotnie - tacy jak ty zakładają konto tylko po to by stawiać 1 temu filmowi. ps. a jak ściągniesz z sieci film to będziesz zwykłym, ZŁODZIEJEM. Tak, złodziejem i nie pisz, że wszysycy ściągają, bo ściągają tylko zwykli pospolici złodzieje. Sam jesteś sobie winny jeśli czujesz się zmanipulowany pozytywnymi opiniami i poszedłeś na Ciacho do kina. Biedny, mały fiutek dający sie manipulować...Oj, oj, żal mi ciebie...
Oj hipis hipis, cipko kochanieńka ty moja. A więc jestem złodziejem bo w twoich oczach pobieram film z sieci? Pisz, pisz dalej....
Miała być prawdziwa komedia a wyszła prawdziwa chała, wstyd mi za naszych reżyserów, że nie potrafią już zrobić dobrej komedii, koleżanka na mówiła mnie na to badziewie a teraz tak samo jak ja żałuje wydanej kasy i straconego czasu, szczerze nie polecam bo nie ma czego.
Film to zupełne nieporozumienie!!! Kto dał kasę na taki badziew?! To nie było nawet żałosne, a tragiczne!!! Wyszedłem po 20 minutach... A dziwię się samemu sobie, że nie zrobiłem tego po drugiej scenie, gdzie dziewczyna wyciąga Karolakowi z d*** pierścionek zaręczynowy!!! Jeśli kogoś bawi taki humor i Pan Kononowicz, to lepsze filmiki widziałem na youtube nakręcone amatorką kamerą. Po rozum do głowy powinni pójść sami aktorzy występujący w tym filmie i naciskać za wycofaniem tego z kin!!!
Zainteresowanym tematyką klakierowania Ciacha dodam że spisaliśmy już ponad 486 kont. Wystarczy że dodasz negatywną opinię a w następne 2 dodadzą 4 pozytywne tematy, po czyk kolejna godzina spokoju aż ktoś doda negatywa......