PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533535}
3,7 92 tys. ocen
3,7 10 1 91642
1,4 23 krytyków
Ciacho
powrót do forum filmu Ciacho

Swietna komedia

użytkownik usunięty

Zabierałem się do obejrzenia filmu od dłuższego czasu,ale negatywne recenzje skutecznie mnie odstraszyły,ale w końcu dzis zobaczyłem na polsat! I wiecie co?nie żałuję absolutnie!
O dupę rozbic te recenzje pseudointeligentòw tak jak i sondaże jak życie pokazuje!
Świetna komedia,gdzie śmiałem się naprawdę często,rola Małaszyńskiego przejedyna!
Reszta obsady też niezła,dużo odwołań do klasykòw,niezła parodia!polecam,a recenzent chyba inny film oglądał,ale rozumiem,że inni koledzy recenzenci też zle film ocenili to i reszta poszła jak baranki za innymi!

ocenił(a) film na 1

Toć Rekinado było kilkukrotnie śmieszniejszym filmem niż to "coś". "Reszta obsady też niezła".O kim mówisz ? Karolak ? Toć tu udowodnił ,że jest jednym z najgorszych aktorów jacy stąpali po ziemiach polskich. Liszowska to jedna z najbardziej irytujących polskich aktorek. A Małaszyński to taki sam poziom jak Karolak. Naprawdę jeśli miałbym podać kogoś kto wybija się z obsady to Tomasz Kot,naprawdę nie wiem co ten człowiek miał w głowie gdy zagrał w tym "czymś,o ile wogóle można nazwać to filmem". A utwór przewodni to jest śmiech na sali. Jeśli pan chce obejrzeć dobrą polską komedię to polecić mogę Seksmisje,Jak rozpętałem drugą Wojnę Światową,Miś czy Sami swoi.

Mam nadzieje ze to zart ze ten film Ci sie podobal.Chociaz to Twoja sprawa.Mnie zastanawia to ze Raczek zjechal doszczetnie "Kac Wawe"oczywiscie zasluzenie a nie skrytykowal tego wlasnie filmu i "Wojny polsko-ruskiej" ktore byly 10 razy bardziej zenujace.Pozdro

ocenił(a) film na 8
skolim_filmweb

Mi też się podobał, był zabawny! Co w nim jest takiego złego według was?