PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533535}
3,7 92 tys. ocen
3,7 10 1 91645
1,4 23 krytyków
Ciacho
powrót do forum filmu Ciacho

obejrzany

ocenił(a) film na 8

Byłem na premierze w Łodzi. Sala pękała w szwach i salwy śmiechu nie miały końca. Przy 2 wejściu pani adwokat (Żukowska) popłakałem się ze śmiechu - super sparodiowana Anna Fotyga. Owszem można czepnąć się fabuły, reklam i kiczowatych efektów specjalnych ale taki ten film miał być. Miał bawić i bawi. Małach pięknie zagrał imbecyla. I idę o zakład, że niektóre teksty będzie się słyszeć jeszcze długo jak choćby pani Basi - "kto idzie ze mną zapalić znicza?" :)

chilawert

KOLEJNY CHWAST DO SPISU :) kolejna wypowiedź pozytywna na nowym koncie :D

ocenił(a) film na 4
studenciak44

zamiast pisać w nowych topicach zajmij się poprzednimi bo cienko na nich wychodzisz...

studenciak44

I kto was uczył marketingu? Syrena Films zmarnowała kasę :D ale wam teraz dadzą popalić haha

kto idzie ze mną zapalić znicza? :D

ocenił(a) film na 8
chilawert

Czekałem tylko na taką ripostę ;). Mam dołączyć skan biletu?

ocenił(a) film na 4
chilawert

jemu to nie wystarczy.
Daj skan faktury, ile ci zapłacili za promocje filmu lol 5.

ocenił(a) film na 8
wigrus1

Tak w sumie ten pomysł, że niby każda w miarę pozytywna opinia jest opłacona przez producentów załatwia dyskusje i sens pisania komentarzy. Sprytne

chilawert

Najsprytniejszym jest twoja wiedza na ten temat :), widać że siedzisz w temacie kilkadziesiąt kont wcześniej haha co za głąby!

wigrus1

Po co wystarczy że ludzie to zobaczyli, teraz czas na BOKiK :)

chilawert

Hm na wszystkie 80 nicków na których dałem PS raczej ciężko ci będzie..
To teraz Syrena da wam popalić :D ale spoko jesteście niewidzialni ;) myślę że i tak po premii mimo że nawet weszło was 2 jednocześnie.

kto idzie ze mną zapalić znicza? :P

ocenił(a) film na 4
studenciak44

współczuje rodzicom.
Proszę znajdź pozytywną moją opinie na temat tego filmu. Znajdź jak jesteś taki cwaniak. Chcę wstać rano, wejść na skrzynkę i ujrzeć posta pokazującego moje zachwalanie tego filmu... Jak dasz radę to i ocenę.
Pozdro szczylu :D

studenciak44

studenciak44, fiucie, sam założyłeś konto pare dni temu. oceniłeś tylko dwa filmy: Ciacho na 1 i dla niepoznaki Parnassusa na 10. Więc nie chrzań, że ktoś specjalnie zakłada konto żeby wystawiać pozytywne oceny, bo jest odwrotnie - tacy jak ty zakładają konto tylko po to by stawiać 1 temu filmowi. ps. a jak ściągniesz z sieci film to będziesz zwykłym, ZŁODZIEJEM. Tak, złodziejem i nie pisz, że wszysycy ściągają, bo ściągają tylko zwykli pospolici złodzieje. Sam jesteś sobie winny jeśli czujesz się zmanipulowany pozytywnymi opiniami i poszedłeś na Ciacho do kina. Biedny, mały fiutek dający sie manipulować...Oj, oj, żal mi ciebie...