Jak ktos nie pali to niech tego nie ogląda, bo uzna go za kiche. Polecam go ogladac tylko po zjarce :)
Tu palenie czy niepalenie nie ma nic do rzeczy. Ten film to gniot, dno, gówno 1/10
Ma do rzeczy i to dużo.
Aż czuć jaka ona jest najarana. Najlepiej było jak od lazani doszła to tego, że musi sobie powiesić w pokoju portret prezydenta. Totalny zawias. Popłynęła nieźle.
Ja jaram ale ten film to totalny niewypal. Porabany i bardzo nudny. Sa inne filmy o jaraniu ktore maja sens, a ten film nie mial zadnego sensu. A tak wogole to takiej bani jak ona w tym filmie miala to sie niema.
Pozdro
To Ty chyba nigdy się nie upaliłeś skoro tak twierdzisz... :P Według mnie w tym filmie najlepiej odwzorowano stan upalenia.
dziewczynka siedzi tylko z rozdziawiona japa i nic.. totakna nuda ;/ zawiodłam sie. ten film można było zrobić w 30 min. moze wtedy byłby lepszy.
Film idealnie oddaje upalenie tej laski i te filmy jakie ma w głowie. Lałem ze śmiechu. Ale żeby ocenić trzeba to najpierw przeżyć:].
Ja też pale oglądałem ten film zjarany i trzeźwy i jakieś cudo to nie jest ale w paru momentach się uśmiechnąłem 6/10