PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=322446}
5,2 4,7 tys. ocen
5,2 10 1 4746
6,9 7 krytyków
Ciastko z niespodzianką
powrót do forum filmu Ciastko z niespodzianką

porazka

ocenił(a) film na 4

Myslalem ze to bedzie cos w stylu "harold i kumar" a to co zobaczylem to kompletna pomylka. Film jest poprostu nudny i wcale nie smieszny. Moze trzeba byc w takim stanie jak bohaterka filmu zeby przez to przebrnac^^ Osobiscie nie polecam, strata czasu

ocenił(a) film na 1
Intruder

Zgadzam się z przedmówcą w 100% ten film jest żałosny. Wogóle nie śmieszny. Aż sam się sobie dziwię że udało mi się wytrzymać do końca.

ocenił(a) film na 1
batigoool

ja wytrzymalem 15 min i wiecej nie da rady. Totalny gniot, akcja zerowa nic śmiesznego 1/10.

ocenił(a) film na 1
NowyPremier

Eee yo ja byłem lepszy, wytrzymałem całe 30min. A co do filmu to kompletne dno. Debilny i bez sensu. Ten kto pisał scenaruisz musiał być nieźle "spalony" i do tego kiepskim towarem bo to co zrobił to szkoda gadać.

ocenił(a) film na 1
Intruder

Tak samo jak poprzednicy uwazam ze to Totalny Gniot:/
1/10
Ps. Co to Kur** w ogole bylo ?!:/
Porażka

Intruder

Jak już mowa o "Harold and Kumar..." to pod koniec filmu epizod zagrał Harold (John Cho).

Intruder

zmarnowała tyle jaranie że sie płakac chce...film nędza

ocenił(a) film na 9
Intruder

Widać, że nikt z was nigdy nie palił... dlatego film do was nie trafia.

Według mnie najlepszy film o tematyce palenia. Kto chociaż raz palił wie o co chodzi.

ocenił(a) film na 1
Tom_Scolder

O czym ty mowisz gosciu??? Najlepszy???
Ten film to dno. Kompletne.
Proboje sobie przypomniec... co ja sobie proboje przypomniec... a, gorszy film z tematem marihuany. Mysle, mysle... Joint Venture nie bylo gorsze, Pineapple Express tez nie, Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay bylo zdecydowanie lepsze, mimo ze niezbyt zachywacjace, nie wspominajac o dobrym Harold and Kumar Go to White Castle. Serial Weeds takze bije "to" na glowe.
Nie mowiac juz o takich kultowych klasykach jak perypetie Cheech and Chong's czy How High...
A wiec moim skromnym zdaniem najwieksze gowno o trawie jakie w zyciu widzialem. Nic ciekawego, nic smiesznego, beznadziejna aktorka. Amen

ocenił(a) film na 9
_ZeT_

jedno pytanie: paliłaś kiedyś?

pozdrawiam!

ocenił(a) film na 1
Tom_Scolder

Tak na poczatek, to ze mam laske na obrazku nie oznacza, ze nia jestem, sugeruje to takze "koleczko ze strzaleczka w gore", tzw. znak plci.
A jesli chodzi o odp na twoje pytanie, to spedzilem ze 4 lata zycia tak jak bohaterka tego filmu, po czym sie ogarnalem i zaczalem palic sporadycznie.
To naprawde jest denny film, denna gra aktorska, denna fabula, a co najgorsze NIE JEST SMIESZNY. Do tego wszyskiego durna morda Anne Faris, ktorej dorobek filmowy jest coraz bardziej przerazajacy.
W pewnych kwestaich faktycznie sa jakies minimalne analogie z dziwnymi tripami, ale co z tego?
Obejrzyj:
http://www.filmweb.pl/f111839/Up+In+Smoke,1978
http://www.filmweb.pl/f159451/Nowy+film+Cheecha+i+Chonga,1980
To sa obowiazkowe pozycje w filmotece spizgusa, a nie gowna jak ten film.