PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=28}

Cienka czerwona linia

The Thin Red Line
1998
7,6 98 tys. ocen
7,6 10 1 98482
8,1 53 krytyków
Cienka czerwona linia
powrót do forum filmu Cienka czerwona linia

Joker88

ocenił(a) film na 6

witam koło szeregowca ryana i wróg u bram c.cz.l wypada marnie moja ocena to 6/10
spodziewałem się lepszych scen batalistycznych za dużo piepszenia a za mało pokazanej wojny

ocenił(a) film na 8
Tigers88

Przecież to jest dramat-wojenny z naciskiem na dramat,nie chodziło o sceny batalistyczne a o pokazanie czym jesteśmy w obliczu tego co sobie sami stwarzamy.

Jeżeli chcesz oglądać sceny z walk,polecam serial Pacyfik.

ocenił(a) film na 6
RAC_79

to chyba że tak ale według mnie każdy film wojenny jest za razem dramatem ale dziękuje za wyrażenie swojej opinii i zainteresowanie się tematem mojej wypowiedzi i podziękuwa za propozycję serialu

ocenił(a) film na 8
Tigers88

Tak,jest dokładnie tak jak mówisz,tylko że w tych filmach wojennych,zbyt często albo w ogóle nie ma narratora który by oddawał klimat temu co ekipa filmowa chciała nam przekazać.

ocenił(a) film na 6
RAC_79

aha no być może nie zwróciłem na to uwagi i dla tego może tego nie doceniłem w każdym razie dzięki za wytłumaczenie pzdr i wesołych świąt rac79

ocenił(a) film na 6
Tigers88

i udanego sylwestra bym zapomniał ahhahahaha

ocenił(a) film na 8
Tigers88

Dzięki i nawzajem :):)

Tigers88

twoj post Tigers88 skomentuje tak: "bez komentarza"

ocenił(a) film na 6
jahloveplantators

to po ch.j komentujesz jak nie masz nic do powiedzenia

ocenił(a) film na 9
Tigers88

"piepszenia" twój komentarz staje się w tej chwili jeszcze bardziej wiarygodny.

ocenił(a) film na 6
Emilka1695

emilka o co ci chodzi wyraziłem swoje zdanie mam do tego prawo i nie podobał mi się ten film tak jak inne produkcje wojenne ludzie żyjcie swoim życiem i dajcie żyć innym pozdro młoda

ocenił(a) film na 9
Tigers88

Może dlatego, że to nie jest film batalistyczny?

ocenił(a) film na 6
Niskobudzetowy

ale jest wojenny a wy zaraz że dramat tylko że dla mnie każdy film wojenny to dramat ponieważ pokazuje młodych ludzi którzy niestety muszą (większość z nich ) zginąć przed wcześnie a wy dalej swoje rozumiem że miał mieć przekaz na tle przeżyć ludzi ale mnie nie porwał i mam dość tłumaczenia wam z osobna mojej wypowiedzi krytycy zasrani

ocenił(a) film na 9
Tigers88

Chodzi o to, że nie każdy film o wojnie jest filmem wojennym proszę Pana.

ocenił(a) film na 6
Niskobudzetowy

wiem proszę pana już mi to wytłumaczył kolega rac 79

ocenił(a) film na 6
Tigers88

ale fakt jest taki że wolę kulturalną dyskusję pzdr