witam koło szeregowca ryana i wróg u bram c.cz.l wypada marnie moja ocena to 6/10
spodziewałem się lepszych scen batalistycznych za dużo piepszenia a za mało pokazanej wojny
Przecież to jest dramat-wojenny z naciskiem na dramat,nie chodziło o sceny batalistyczne a o pokazanie czym jesteśmy w obliczu tego co sobie sami stwarzamy.
Jeżeli chcesz oglądać sceny z walk,polecam serial Pacyfik.
to chyba że tak ale według mnie każdy film wojenny jest za razem dramatem ale dziękuje za wyrażenie swojej opinii i zainteresowanie się tematem mojej wypowiedzi i podziękuwa za propozycję serialu
Tak,jest dokładnie tak jak mówisz,tylko że w tych filmach wojennych,zbyt często albo w ogóle nie ma narratora który by oddawał klimat temu co ekipa filmowa chciała nam przekazać.
aha no być może nie zwróciłem na to uwagi i dla tego może tego nie doceniłem w każdym razie dzięki za wytłumaczenie pzdr i wesołych świąt rac79
emilka o co ci chodzi wyraziłem swoje zdanie mam do tego prawo i nie podobał mi się ten film tak jak inne produkcje wojenne ludzie żyjcie swoim życiem i dajcie żyć innym pozdro młoda
ale jest wojenny a wy zaraz że dramat tylko że dla mnie każdy film wojenny to dramat ponieważ pokazuje młodych ludzi którzy niestety muszą (większość z nich ) zginąć przed wcześnie a wy dalej swoje rozumiem że miał mieć przekaz na tle przeżyć ludzi ale mnie nie porwał i mam dość tłumaczenia wam z osobna mojej wypowiedzi krytycy zasrani