Ja również się nie zawiodłam! Urzekły mnie klimatyczna muzyka, piękne zdjęcia i naprawdę dopracowana fabuła. Co najważniejsze, film z dużą wrażliwością pokazuje relację między Atafeh i Shireen. To wzruszający i ciekawy obraz. Gorąco polecam : )
Zgadzam się w 100% z przedmówcami :) No może z wyjątkiem oklasków, których w moim przypadku zabrakło :) Film świetny !!
Też bardzo czekam na ten film,więc tylko z ciekawości zapytam (i z zazdrości jednak też::)- gdzie go widziałyście?
To dobrze ,ze choc nie widziałaś to jednak oglądnąleś:))
Sorry,nie wzięłam pod uwagę ,ze mężczyźni też lubią "babskie" raczej klimaty, tudzież popatrzeć na piękne kobiety:))))
Rozumiem,że był niedawno w Poznaniu- może i do Katowic trafi??!!
Szajse, trza to obejrzeć! Niedługo mi się wakacje kończą, także jeśli ktoś wie gdzie mogę zdobyć ten film, to proszę pisać na maila paulaa825@interia.pl
Byłabym cholernie wdzięczne :D
P.S: Kyss mig też mnie interesuje.
I jeszcze na pewno interesuje Cię " Three veils ":).Ja intensywnie szukałam tych trzech filmów w sieci,ale jak na zeszły tydzień nie znalazłam.Owszem, było kilka linków do Circumstance,ale albo uszkodzone pliki,albo jakis inny film pod tym tytułem:((Ale...trzeba szukać,bo w kazdej chwili mogą sie pojawić.
ooo ja też poproszę o jakąś informację jak się pojawi :) bo czekam z niecierpliwością