6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1295
5,3 3 krytyków
Circumstance
powrót do forum filmu Circumstance

Czekam na ten film z niecierpliwością.

paulaa825

Oj ma. Wczoraj oglądałam. Na sali panowała absolutna cisza, a potem oklaski. Wciąga i jest mocny.

ocenił(a) film na 9
Budziol

Ja również się nie zawiodłam! Urzekły mnie klimatyczna muzyka, piękne zdjęcia i naprawdę dopracowana fabuła. Co najważniejsze, film z dużą wrażliwością pokazuje relację między Atafeh i Shireen. To wzruszający i ciekawy obraz. Gorąco polecam : )

improwizacja

Zgadzam się w 100% z przedmówcami :) No może z wyjątkiem oklasków, których w moim przypadku zabrakło :) Film świetny !!

Przemo_35

Też bardzo czekam na ten film,więc tylko z ciekawości zapytam (i z zazdrości jednak też::)- gdzie go widziałyście?

melania1964

Ja go nie widziałam.
Natomiast widziałem ten film na festiwalu Transatlantyk w Poznaniu :))) ;)

Przemo_35

To dobrze ,ze choc nie widziałaś to jednak oglądnąleś:))
Sorry,nie wzięłam pod uwagę ,ze mężczyźni też lubią "babskie" raczej klimaty, tudzież popatrzeć na piękne kobiety:))))
Rozumiem,że był niedawno w Poznaniu- może i do Katowic trafi??!!

ocenił(a) film na 8
melania1964

Szajse, trza to obejrzeć! Niedługo mi się wakacje kończą, także jeśli ktoś wie gdzie mogę zdobyć ten film, to proszę pisać na maila paulaa825@interia.pl
Byłabym cholernie wdzięczne :D
P.S: Kyss mig też mnie interesuje.

ocenił(a) film na 8
paulaa825

*wdzięczna

paulaa825

I jeszcze na pewno interesuje Cię " Three veils ":).Ja intensywnie szukałam tych trzech filmów w sieci,ale jak na zeszły tydzień nie znalazłam.Owszem, było kilka linków do Circumstance,ale albo uszkodzone pliki,albo jakis inny film pod tym tytułem:((Ale...trzeba szukać,bo w kazdej chwili mogą sie pojawić.

ocenił(a) film na 8
melania1964

Jak ktoś znajdzie to niech, proszę, da mi znać. (:

ocenił(a) film na 8
amityville

ooo ja też poproszę o jakąś informację jak się pojawi :) bo czekam z niecierpliwością

ocenił(a) film na 7
paulaa825

film pojawił się w internecie : >

TrollBobic

Dokładnie,już można obejrzeć np. na 1channel.ch - z angielskimi napisami

melania1964

ja tez znam strone na ktorej jest ale sa napisy greckie...jezeli kogos to interesuje

paulaa825

trochę się zawiodłem, film od pewnego momentu bardzo przewidywalny