PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=512}
7,5 59 tys. ocen
7,5 10 1 58633
7,6 41 krytyków
Clerks - Sprzedawcy
powrót do forum filmu Clerks - Sprzedawcy

Ciekawa jestem co sądzicie o tej postaci. Randal to mój ulubiony bohater z całej serii VA - awansował do tej rangi tuz po obejrzeniu Clerks 2 (od tego filmu wszystko się zaczęło - trochę wstyd że od końca). Zastanawiam się, jakie byłyby jego dalsze losy - czy znajdzie kobietę (a może faceta? kto wie? może Elias... ;P), czy się przy niej zmieni, czy moze będzie takim niedorosłym 70-ciolatkiem.
No i słówko o Jeffie Andersonie. Nie jest moze idealnie przystojny, ale ma w sobie to coś (pewnie to w dużej części zasługa roli)... No i ten głos... Domagam się więcej animowanych Clerksów, głosu Jeffa mogę słuchac w nieskończoność. ;)

A co Wy sądzicie o tej postaci? :)

ocenił(a) film na 10
Aericia

No tak, rola Randala była świetna, a Jeff Anderson sprawdził się w niej znakomicie (tak samo jak w "Sprzedawcy 2"), a był dopiero początkującym aktorem. Fantastyczny debiut aktorski! Dostał on mnóstwo świetnych tekstów np. wymienianie tytułów filmów w sklepie video czy monolog o Gwieździe Śmierci.

Aericia

Randal rządzi uwilbiam jego błyskotliwe riposty w każdej sytuacji ma gadane ponoć na początku Randala miał grać sam Smith ale tak się nie stało...i dobrze bo Silent Bob ma juz swoją publike

ocenił(a) film na 8
Aericia

Randal jest zdecydowanie najlepszy. I niestety też uwielbiam głos Andersona, ma świetny akcent c: