Jestem zadowolony że tvn po raz kolejny puszcza horror legendę:)
no to bardzo dobrze oby tak dalej.... na dvd ogladam juz bez lektora bo znam wszystkie dialogi na pamiec ;P a mimo wszystko w sobote zasiadam przed telwizor i ogladam ;P nie wiem jak wy ;P
zajebiście że tvn powtarza ten film. Jakby tak jeszcze robili z Halloween :) wiem wiem...marzenie
Juz za godzinke filmik. Mam nadzieje ze wytrwam.. z dwa lata juz nie ogladalme tego filmiku niestety. Pozdro dla kinomaniakow
No ja też jestem w 100% zadowolony :) Nawet cieszę się że jest tak późno..zawsze to stwarza jeszcze lepszy klimat :D No mili państwo zostało jeszcze 48 minut :] Pozdrawiam
widze ze im blizej filmu tym empcje wzrastaja ;P no panowie jeszcze 38 min ;P <zaciera rece z podekscytowaniem>
No coraz bliżej :D Może zaraz sobie zainstaluje grę The Thing? I po filmie zagram? :D Chyba bym nie zasnął ;p
P.S też mam ten film na DVD :) A mimo to jak leci w TV zawsze sobie oglądnę.
Tylko czemu K..WA znowu tak późna godzina!
@%%^%&%##%&^*
Dobrze jednak, że w ogóle jest na TVN - chwała im!
coz wzajemnie ;P leci wlasnie reklama wiec wpadlam tylko po moja J&B i ide dalej ogladac ;P
hehe ja też przeglądam forum póki reklama leci :] ale niezły jest TVN...ledwo film się zaczął (akurat zrobiłem sobie jedzonko na seans), przychodzę do pokoju a tu już reklama :D
hmm... to ogladnij jakis film na polsacie to dopiero masakra jesli chodzi o reklamy :/ a z tego co pamietam kiedys nagrywalam cosia na kasete wlasnie z tvn... to o ile mnie pamiec nie mysli byly zaledwie 2 reklamy... ale coz fakt jest jednak faktem ze to bylo kiedys ;P
warto było obejrzeć film. nie spodziewałam sie , że będzie aż taki wciągający, interesujący i niebanalny. Nie ma to jak dobre, stare kino :D
Właśnie jestem po projekcji i musze przyznać,że ciągle mam słabość do tego filmu.Tak myśle ze jakby dobrze zakombinowali to można by było nakrecic "The Thing 2" mysle ze to jest calkiem przyzwoity pomysl ale znając te wszystkie kontynuacje to jezeli maja nakrecic jakiegos kmiota to niech zostawia ten film w spokoju.Jest jedyny niepowtarzalny! Dla was nie musi ale dla mnie jest! WSZYCHO!
nigdzie na torrentach nie moge obczaic tego filmu z lektorem. chyba kupie orginal...jak znajde :(
Do zobaczenia za rok albo i wiecej...wszedzie tylko nie w Polsacie. Pozro "Cośki"
Tak. Masz rację. Ten film to klasyka. Uważam go za najlepszy horror jaki kiedykolwiek widziałem.
Widziałem poraz pierwszy i, mimo że nie lubię horrorów, oglądało się całkiem przyjemnie.