Też kupiłem sobie ten film w naj, długo na niego polowałem. W moim kompie nie chciał się uruchomić, u kumpla dało rady,na zwykłem dvd, spieprzone są reklamy, przez to reszta nie pójdzie, u niego poprostu naciskaliśmy na pilocie MENU i odrazo tam przeskoczyło, i film działał. Potem kolejny zawód, rycerze z szanghaju w połowie po prostu się zacinają, reszta płyty jest spieprzona.Trzeci zawód to terminator, wydany przez naj chyda 2 lata temu. Działało fajnie, płyta była tip top, nie zrobiłem żadnej rysy, i nagle zacina się na ostrzerzeniu, mam dość tego badziewnego naj. Np płyty z dziennika mi świetnie chodzą, i się trzymają, a tutaj, szkoda gadać, już NIC NIE KUPIE CO MA LOGO NAJ!!!!!!!!
Spokojnie ;-) Mi też ten film z Naj nie dział :/ I muszę przyznać, że na początku też byłem nieźle wk... ale po paru dniach na spokojnie zadzwoniłem na numer ze stopki, tam mi podali inny numer i wewnętrzny... pogadałem z gościem powiedział mi co i jak... Jeszcze tego samego dnia wysłałem płytę w normalnej kopercie ze znaczkiem za 1.35zł. No cóż nowa płyta szła do mnie aż 3 tygodnie ale jest i wszystko git i jeszcze dodali film Szeregowiec Dolot za free... Więc tobie też polecam na kilka dni na spokojnie zadzwonić... nic nie stracisz a na pewno zyskasz. Pozdrawiam :-)
Ja w sumie do "Naj" nie mam pretensji, poza jednym filmem. Jakiechś 1,5 roku temu kupiłem "Autostopowicza", i ciągle odnoszę wrażenie, że wersja jest ocenzurowana.
Ja też kupiłem Autostopowicza w naj za jakieś 14zł, a gdy otworzyłem pudełko i zobaczyłem w jakim stanie jest płyta, to aż mnie zatkało. Była porysowana jakby ktoś na niej ciął.
W zasadzie nie, ale z drugiej strony, nie słyszałem nigdy, żeby na nasz rynek trafiła wersja ocenzurowana.
Istnieje też możliwość, że żadnej cenzury nie ma, a jest to jedynie moje mylne wrażenie. ;)
Mam wątpliwości, co do jednej sceny. Problem w tym, że innej wersji nie posiadam, a film wcześniej widziałem ładnych parę lat temu i siłą rzeczy nie pamiętam zbyt wiele, więc nie mam punktu odniesienia.