PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=4713}

Coś

The Thing
1982
7,5 108 tys. ocen
7,5 10 1 107948
8,4 63 krytyków
Coś
powrót do forum filmu Coś

Strasznie późno, mogli dać chociaż o północy.
Ale tym co jeszcze nie oglądali, to polecam (późna pora doda odpowiedniego klimatu).

ocenił(a) film na 10
Tillig

Ten film można oglądać bez względu na porę czy pogodę- cud, śluz, horror, miód i maliny :)

ocenił(a) film na 7
Tillig

Nagram sobie jak tak zachwalacie ;) Mógłby lecieć o normalnej godzinie np o 21:10 kiedy to leci Kolekcjoner Kości, który tak niedawno już leciał na TVP2 ;/

ocenił(a) film na 10
ferdasss

Nagraj kolego jak masz możliwość, warto :)
Tylko trzeba wkręcić się w klimat podczas seansu.

ocenił(a) film na 9
ferdasss

O ile dobrze pamiętam jest na YT ten film :) na kanale koleżanki Gwiazda09 :) tvp dała ciała

Norkos

Obejrzeć sobie w internecie to żaden problem i to w lepszych warunkach niż na yt ale chodzi o to że jak jest w tv to wiesz że musisz obejrzeć bo leci o jednej porze i tego nie przełożysz a tak to zawsze zaczyna się przekładanie.

ocenił(a) film na 9
Lecho1523

Jakość jest nawet ok :) i tak lepsza niż jak to oglądałem na kasecie hehe x lat temu. Z mobilizacją do oglądania nie mam problemu ale wiem o co chodzi.

ocenił(a) film na 8
Tillig

Jeszcze nie oglądałem, najwyżej wstanę o 14:00, ale to co TVP porami emisji tych filmów to jest porażka. I to zawsze z tymi najciekawszymi (Ray o 23:00 w środku tygodnia -.-).

Tillig

Tylko czy tvp dalej przerywa naziemne nadawanie w nocy?

http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/tvp-nie-nadaje-naziemnie-w-nocy-bo-oszczedz a

ocenił(a) film na 10
Iguana_Bob

@Fontaine, dasz radę, jutro wolne można cieszyć się wolną nocą.

Oby nie przerwali bo mam zamiar wytrzymać do tej 1:55 i obejrzeć :)
Zawsze zostaje konkurencja na TV4, "Cyborg Cop 2", czy jakoś tak.

Tillig

Ogląda ktoś z was teraz ?

Lecho1523

Tvp 2 nie działa :/.

ocenił(a) film na 9
Lecho1523

Właśnie czekałem do 2:00 na film,zaczynają się przerwy,poszedłem się umyć ,wracam ,a tu niespodzianka x| Nie ma to jak Polska telewizja...

Lecho1523

Potwierdzam, u mnie tez. Czekalem poltorej godziny na marne.

Lecho1523

Ja chciałam oglądać, ale niestety jest użytkowniczką nadajników TP Emitel, więc między 2:00 a 5:00 nie mogę obierać TVP :/

Carnivean

I tak teraz tvp2 nie działa.

ocenił(a) film na 10
Lecho1523

Widzę, że nie tylko mnie TVP zrobiło w bambusa :/

thraxxx

A co ? Zając też cie zrobił w bambusa i nie przyniósł słodyczy ?

ocenił(a) film na 10
Tillig

Czytam właśnie komentarze i widzę, że nie każdy mógł obejrzeć z wiadomych powodów:(W tych czasach coś takiego nie powinno mieć miejsca! Szkoda. Mnie totalnie Coś zaskoczyło bo nawet nie wiedziałem, że ma być, akurat przełączyłem i się zaczynał. Późna pora pasowała do tego filmu jak najbardziej, lepszy klimat chociaż na brak klimatu w filmie nie można narzekać o żadnej porze. Ten film towarzyszy mi co jakiś czas odkąd tylko pamiętam i taka niespodzianka więc oczywiście oglądałem.

orkosky

O której go oglądałeś ? Bo z tego co wiem to każdy nie miał tvp2.

ocenił(a) film na 8
Lecho1523

"Sygnał obu anten jest jednak emitowany analogowo poprzez nadajniki pozostałych operatorów, satelitarnie, w sieciach kablowych oraz z nadajników naziemnych cyfrowych."

ocenił(a) film na 10
Lecho1523

Tak jak Fontaine wyjaśnia, ja skorzystałem z Cyfry plus a u siebie w domu mam nTelewizje więc jakoś się udało, gdyby jednak nie wypalił program tv to mam oryginał dvd i na upartego oglądam dalej chociaż ta cała "magia" oglądania polega na tym, że pojawia się film w tv i w miarę możliwości ogląda. Kto by pomyślał, że będę w te święta oglądał The Thing.

ocenił(a) film na 8
orkosky

5 maja poleci "Lśnienie" na tvp2 . Jak będzie podobna akcja jak z "Coś" to się wk...wię, jak Nicholson w tym filmie...

ocenił(a) film na 8
crusing24

Czwartek, 00:35. Nie obejrzysz ostatnich 45min. ;d

ocenił(a) film na 9
crusing24

Ostatnio miał być Jaguar o 2 i też były paski, a raz szło Jak rozpętałem II wojnę czy jakoś tak i w połowie znikło i paski :D Więc jak ktoś nie oglądał to lepiej nie ryzykować wkur.. się :D