PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=4713}

Coś

The Thing
1982
7,5 108 tys. ocen
7,5 10 1 107924
8,4 63 krytyków
Coś
powrót do forum filmu Coś

Nareszcie go sciagnalem :) ( miała go tylko jedna osoba ze Szwecji dlatego transfer trwał długo ) .
A wiec jesli jestecie fanami filmu to radze obejrzec ten filmik . Sa tu wyciete sceny z filmu + jedno z dwoch alternatywnych zakonczen ( naprawde fajne , choc według przebiegu fabuły troche niespojne , ale o tym juz troche pozniej jak rozwinie sie dyskusja na temat tych wycietych scen heh :) ) . Trwa on 3 min i 58 sekund i wazy 30 mb .

Loryel - niestety ale w tym filmiku nie ma sceny w ktorej Mac bawi sie lalka .

Link - http://www.badongo.com/vid/335803

Pozdro

ocenił(a) film na 10
jack_25

hehe... no wlasnie... nigdzie nie ma ;P znam ta scene tylko z opisu ... no i z paru zdiec ;P a tak sie zapytam (bo nie klikalam w link ;P ) czy to sa te sceny gdzie np. bennings jest w psiarni i widzi Clarka jak wychodzi i dzie za nim i cos dostrzega za kratkami u psow? albo jak ten Husky-cos wybiega z palacego sie obozu? lub jak Blair Copper i Fuchs grzebia w tym czyms co doctor znalazl z MacReadym? eh... jednym slowem czy to sa te sceny ktore sa w dodatkach na plycie dvd?

ocenił(a) film na 9
Loryel

''bennings jest w psiarni i widzi Clarka jak wychodzi i dzie za nim i cos dostrzega za kratkami u psow?''
Tak jest .
''albo jak ten Husky-cos wybiega z palacego sie obozu?''
Tez jest plus mala niespodzianka na koncu :)
''lub jak Blair Copper i Fuchs grzebia w tym czyms co doctor znalazl z MacReadym?''
Tak , jest cos podobnego .

Warto sciagnac .

ocenił(a) film na 10
jack_25

aha to ja mam te sceny na plycie dvd ;P to mi nie potrzeba sciagac ;P

ocenił(a) film na 10
jack_25

To alternatywne zakończenie to rzeczywiście jest trochę niespójne - co nie znaczy że jest złe, niespodzianka całkiem fajna.
Dzięki za linka i pozdrawiam