PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=4713}

Coś

The Thing
1982
7,5 108 tys. ocen
7,5 10 1 107919
8,4 63 krytyków
Coś
powrót do forum filmu Coś

Mówię wam jest równie dobra i klimatyczna,,,polecam

użytkownik usunięty
Jerycho

ja grałęm w tą gre, ni jest cool ale nie mam porównania do filmu bo nigdzie nie umie znaleźść w internecie

ocenił(a) film na 10
Jerycho

gralem w nią i zgadzam się z tym ze klimatem dorownoje filmowi, pozatym sa w niej miejsca wiernie odzwierciedlajace znane miejsca z filmu

ocenił(a) film na 10
grzemm

Grałem ale niemiałem nerwów skończyć, bo miałem za dużo piratów na PS2............

ocenił(a) film na 10
Jerycho

Ja również miałem tą przyjemność i musze powiedzieć że gra pomimu kilku małych błędów jest bardzo fajna i co najważniejsze posiada świetny klimat. A co do samego filmu, to poprostu arcydzieło :)

r3iko

ArcydzieBo to moze nie....seria SH i RE jest o niebo lepsza...ale gra dla fanów tego filmu to miodzio...Antarktyda, potwory no i miotacz ognia!!!!

Jerycho

Giera wymiata. I pamiętaj nie ufaj nikomu.

ocenił(a) film na 10
Jerycho

Najlepsze sa sceny gdy spokojnie sie idzie z jakims towarzyszem,on sie nagle zatrzymuje,mowi "We've got a company",po czym zamienia sie w potwora :)))))

użytkownik usunięty
Kortez

Giera ma wymiatający klimat.Oczywiście najlepiej jest w nią grać po nocach w okresie zimowym kiedy leży dużo śniegu za oknem i jest duży mróż.Wtedy gra sie jeszcze lepiej.Przynajmniej mi sie grało wyśmienicie.

Jerycho

Ta gra mam klimat przez pierwsze pare poziomów , potem zaczyna sie besennsowna sieczka która traci zupełni klimat na rzecz coraz wiekszej ilosci wrogow. Pozatym zawiera sporo błedów i staje sie szybko przewidywalna. Dla mnie to przecietny produkt.

RuFuS

Miotacz ognia rządzi!!!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
Michal1992

ja gralem i przeszdlem cala lecz na ocu gry mi wyskakiwal blad i nie mialem ostaniego filmiku.Moze mi ktos opowiedziec co sie dzieje na the endu?:)

ocenił(a) film na 10
nihilus

SPioler

Na końcu gry, jak już rozwalisz z helikoptera tą wielką... rzecz, okazuje się że pilotem jest... no zgadnij kto?

nihilus

Heh ja tez mialem ten sam blad na koncu i nie wiem jak to sie konczy , gra niezla , ale zadna rewelacja , zbyt duzo monotonnego rozwalania roznego badziewia .

Boldar

mogłby ktoś zapodać link http badz ftp do tej giery- wszedzie szukam i nie mogę znaleźć,
Z góry dzieki wielkie

ocenił(a) film na 10
Jerycho

Jesli chodzi o klimat to jak mowi wiekszosc powyzszych opinii jest taki jak w filmie czyli swietny, ale musze powiedziec ze psuje go nieco fakt, ze nasi towarzysze zmieniaja sie w "cos" niezaleznie od przebiegu gry w scisle okreslonych miejscach. Psuje to nieco ten wspanialy klimat bo np. robisz swojemu kumplowi test krwi i wszystko jest oki,a 30 sekund pozniej bez zadnej konkretnej przyczyny on i tak zmienia sie w cos. No niestety wychodzi to dosc glupio.