Wyśmienity horror sci-fi .
Plusy to :
Klimat
atmosfera
muzyka
gra aktorów
efekty specjalne
zakończenie
Minusy:
ja takowych nie zauwazylem
Jeden z najlepszych horroró jakie w życiu widziałem , z mojej strony gorąco polecam.
zgadzam sie bez reszty... pierwszy raz ogladalam film jak mialam z 8 lat :D (mama od dziecka przyzwyczajala mnie do horrorow ) :D wiec jak szlam juz spac to zagladalam pod biorko czy przypadkiem glowy nie ma ;P ja takze minusow nie zauwazam :D jednym slowem najlepszy film ... po prostu klasyk ;P
Nie pozostaje nic innego jak się dopisać :)
Do plusów dodałbym duże pole pozostawione wyobraźni widza zarówno w czasie oglądania jak i dłuuugo po :)
Produkt oznaczony znaczkiem jakości "Minus-Free", czyli minusów nie stwierdzono.
PS. Film najlepiej oglądać w otoczeniu śnieżno-mroźnym, z jednej strony tuląc swojego ulubionego psa Husky lub podobnego, a z drugiej swój ulubiony miotacz płomieni ;)
no tak... ale co jak ktos nie ma ukochanego psa husky i miotacza plomieni? :cry:
Psa możesz pożyczyć od sąsiada ;)
Jak będzie się upierał że to głupi pomysł...zasymiluj go :P
Chociaż z drugiej strony taki pies to same problemy, a to polezie do piwnicy i się w COŚ zmieni, a to jacyś Szwedzi..ekhm...Norwegowie będą za nim latać :P
otoz to ... mysle ze zamiast psa pociesze sie chomikiem ... ktory wyglada mniej wiecej tak (patrz na zdiecie przy moim niku ;P ) po za tym nie potrzebuje w domu zgromadzenia Norwegow... ;P a jeszcze po za tym uwazam ze ja jestem jeszcze czlowiekiem ... ehemmm... w przeciwiwnstwie do babci i dziadka... wiec ja napewno nie dam rady zasymilowac kogokolwiek co najwyzej ktos moze to zrobic ze mna <przestraszona> ;P wiec czuje ze moje dni sa policzone ;P
cholera... zmienilam zdiecie i co nie widac mojego chomika widma? hmm <zla> moze trzeba poczekac ;P jakby co to sprobowac zajrzec na moj profil moze tam bedzie ten rysunek ;P
Jesteś człowiekiem? Taaa, jasne, też bym tak napisał :P
COŚ tam na zdjęciu widać, ale na chomika to nie wygląda :) Chyba że przespałem jakąś kosmiczną ewolucję w wyglądzie chomików :P Coraz bardziej wydaje mi się że jednak nie jesteś człowiekiem :P
no wlasnie nie wiem czemu nie widac... zmienialam zdiecie naprawde ;P moze sie kiedys zmieni... hehe to cos na zdieciu to w tej chwili ja... nie wiem czemu na chomika sie nie zmienilo ... ja? hmm... a moze moja imitacja... hmm... bedzie potrzebny test aby naprawde sie przekonac... czy ja to ja...
o nareszcie widac tego chomika - the thing ;P (wieksze zdiecie na profilu) ;P bo tu malo widac... ale widac :D
Ja ten film po raz pierwszy widziałem w wieku 9 lat. Pomyślcie godzina 0:00
rodzice śpią, ciemno wszędzie jak w dupie u murzyna, a tu 9-letnie dziecko (czyli ja:p)sikające ze strachu przed telewizorem. Czy może być COś piękniejszego ??:D:D:D ahh. te szczeniackie lata które mile wspominam do dzisaj. TE CHWILE BYLY POPROSTY BEZCENNE !!!!!!!!!!!!!!!!
tak to prawda ja tez pamietam te chwile... eh... tyle ze ja siedzialam z mama ;P to bylo troche razniej ;P aczkolwiek zgadzam sie to byly piekne i bezcenne chwile :D
Tak, ja też się zgadzam. Za wszystkie pozostałe zapłacisz kartą, ale te były bezcenne ;)
Poza tym od małego powinno się oglądać dobre filmy, czyli na przykład COŚ ;)
jak mialem z 10 , 11 lat czyli tak gdzies w 94 czy 95 roku to tez sie bardzo balem . Najbardziej przerazil mnie moment w ktorym Cooper bada Norrisa , a z jego brzucha wysuwaja sie ''szczeki'' . Nie moglem spac po tym fimie , chyba tylko oryginalna Noc zywych trupow mnie bardziej przerazila :)
Pozdro
Recenzja juz wrzucona - wrzucilem we wtorek . Tylko ze chyba nie ma ona 350 slow , ale kilka recenzji na fw nie choc w polowie tylu slow , m.in. Piatek 13-tego czesc 4
Pozdro .