PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=4713}

Coś

The Thing
1982
7,5 108 tys. ocen
7,5 10 1 107949
8,4 63 krytyków
Coś
powrót do forum filmu Coś

Masakra!!

ocenił(a) film na 10

DKF ja nie rozumiem takich ludzi jak ty. Ale patrząc na nasze społeczeństwo co raz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że są ewenementy. Jak można nie zauważyć mistrzostwa tego filmu. Nudny? Atmosfera suspensu trwa od samego początku do końca. To Twoje opisywanie tego filmu jest chore jakby powiedział nasz klasyk to "oczywista oczywistość". "Horrory ogólnie wole takie w których jest jakaś tajemnica, coś co wychodzi w trakcie, a nie jest tylko coś co zabija wszystkich ludzi którzy się akurat znajdą w danym miejscu. "- czy ty sobie kpisz.

ocenił(a) film na 10
hopkins13

Cieszę się gdy widze, że są jeszcze na tym świecie ludzie doceniający ten mistrzowski film :)

ocenił(a) film na 9
hopkins13

Po prostu niektórzy są wychowani, na pseudo horrorach w których nie dość że brak klimatu, to jeszcze straszne mają być hektolitry krwi i latające flaki.

ocenił(a) film na 10
Tortuga033

Haaaha film typu martwica mózgu. Na tym się chyba wychowali. A Coś po prostu Arcydzieło. Efekty jak na tamte czasy świetne a klimat - do dziś chyba znam film na pamięć.

ocenił(a) film na 3
hopkins13

Mi akurat się średni podobał. Nudny? - nawet nie. Straszny? - może ze dwa momenty. Trzymający w napięciu - w miarę.

Co prawda ja mam nieco wygórowane wymagania w kwestii horrorów.

ocenił(a) film na 10
zuhol

Wygórowane? Masz raczej niskie wymagania co do horrorów. A wiesz dlaczego? Bo na pewnym etapie rozwoju zostały u ciebie spaczone pewne wzorce. Wystarczy spojrzeć w jak oceniłeś niektóre filmy.

ocenił(a) film na 10
Motorcycle_Boy

No ktoś kto ocenia ratatuj na 10 -lol nie mam pytań do tego pana.