Witam. Może to niektórych zbulwersuje ale osobiście uważam że to wydanie z NAJ i tak jest lepsze niż sklepowe. Po pierwsze mamy lektora w 2.0 no i polskie napisy (szkoda tylko że nie ma do napisów dźwięku 5.1 ale da się to przeboleć). Posiadałem wersję sklepową także i odrazu jak zakupiłem gazetową NAJ odsprzedałem oryginał gdzie jak wiadomo był tylko lektor MONO 1.0 i brak polskich napisów. Dobra wiem że sklepowa edycja jest ogólnie lepsza (głównie dzięki dodatkom które i tak nie posiadają żadnego polskiego tłumaczenia) co widać na tej aukcji: http://allegro.pl/item239165724_cos_the_thing_john_carpenter_pelne_dodatki_.html
Ale moje zdanie znacie i jego na 100% nie zmienie..kto wie może za parę lat wyjdzie "COŚ" nawet z lektorem 5.1? ale jak widać będzie to za gruubo parę lat skoro nikt się nie kwapi aby u nas w Polsce wydać inny klasyk Carpentera "Halloween" (szkoda słów swoją drogą). To chyba tyle na ten temat.
P.S- kupiłem COŚ razem z "Półmrokiem" i obie płytki śmigają aż miło zarówno na odtwarzaczu DVD jak i kompie. Pozdrawiam