PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=4713}

Coś

The Thing
1982
7,5 108 tys. ocen
7,5 10 1 107938
8,4 63 krytyków
Coś
powrót do forum filmu Coś

Mogli by zrobić the Thing 2. W the Thing pies przybiegł z jednej z baz i właśnie mogli by nakręcić co się działo w tamtej bazie przed nimi. Taki The thing początek. pokazujące odkopywanie ufo i pierwsze przemiany potwora, w filmie gdy sprawdzali właśnie ta bazę było więcej ofiar i mutacyjnych form jak to cos w śniegu co zabrali ze sobą. Wielkie zaskoczenie dla fanów to może nie będzie ale dla osób co jeszcze do tej pory nie wiedza co to za film a jest ich bardzo dużo.

ocenił(a) film na 9
SuperBobek

Chyba lepiej nie.Jak sie rusza legende,to najczescie nic dobrego z tego nie wychodzi.

ocenił(a) film na 8
dustman

Na podstawie gry powstał scenariusz, ale film nie powstał.

ocenił(a) film na 10
Shiloh

Gra ma klimat, polecam!

ocenił(a) film na 10
SuperBobek

Fajnie by było gdyby nie to że kontynuacja na 90% okazała by się szmirą bo
oddać ponownie klimat z 1 byłoby baaardzo trudno!

ocenił(a) film na 10
kabal92

The thing początek by nie wyszedł. Wszystkie filmy "Początki" są w wiekszosci g**o warte. No ale szkoda, ze jest tylko 1 czesc tego wspanialego filmu. W sumie gra to tak jakby kontynuacja filmu. Rowniez swietna. Klimat przez cala gre

ocenił(a) film na 9
andit87

Najlepiej niech nakrecą "The Thing 8"...Nie ma to jak kontynuacje dla nastolatków które wolą tanią siekaninę i badziewiaste efekty komputerowe od wspaniałego klimatu...Teraz by nie nakręcili takiego filmu...
Ps.Gra The Thing jest do du*y jak można było zmarnowac taki świetny scenariusz , a do tego zakończenie i cała masa innych bzdur... Oł Dżyjzes!Az mi nóż się w kieszeni otwiera na samo wspomnienie tego crapu...

ocenił(a) film na 10
SuperBobek

W zasadzie to już ten The Thing 1982 jest to remake filmu z 1951r. http://www.filmweb.pl/Rzecz+1951+o+filmie,Film,id=117067 Może nie jest to początek ale zawsze coś... Ja bym wolał żeby już nikt tego filmu nie ruszał, jest to świetny film i jakieś kontynuacje i początki tylko by go pogorszyły... tak jak np. gra the thing... Ewentualnie chciałbym żeby stworzono kolejny remake ale z nimi różnie bywa np.remake innego dzieło Carpentera - The Fog... Oryginał fajny ale remake do bani...

Ravf

A właśnie chce sobie ściągnąc gre i muszę wiedzieć czy jest ona podobna do fabuły filmu i czy są filmowe postacie ?

SuperBobek

Ponoć jest tak, że najpierw była książka kontynuacją książki był film a filmu gra. A więc mogli by nakręcić film na podstawie książki. Wtedy chyba nie byłoby tak źle...

ocenił(a) film na 10
KUMAQ

Podobnie ale troche inaczej, najpierw była książka Johna W. Campbella z 1938r. "Kto tam idzie?". Na jej podstawie powstało parę filmów... a najlepszy z nich "The Thing". Ale jak już pisałem Ten film to remake filmu "The Thing From Another World" z 1951r. A gra istotnie jest kontynuacja filmu z 1982r.

ocenił(a) film na 10
Ravf

juz się nie mogę doczekać "The Thing vs T1000" na bank bedzie jakis syf. Latka mijają a jakoś sequela ciagle nie ma.