PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=4713}

Coś

The Thing
1982
7,5 108 tys. ocen
7,5 10 1 107950
8,4 63 krytyków
Coś
powrót do forum filmu Coś

Remake "The Thing"

ocenił(a) film na 10

To już są kpiny. Większość pewnie już wie, ma powstać remake "The Thing". Pytanie tylko....po co? Żeby być jeszcze bardziej żenującym od "The Fog"??? Dla mnie to film który nie wymaga żadnych kontynuacji, czy nowej wersji. To będzie dopiero "coś" remake, remaku ;)

ocenił(a) film na 10
thraxxx

Jeśli jednak ktoś o tym nie wie, to odsyłam do newsroomu.

ocenił(a) film na 10
thraxxx

Masakra po co robić Remake doskonałego horroru ŻENADA ŻENADA i jeszcze raz ŻENADA juz prequel lub sequel by przełkną ale remake to najgorsza z możliwości ;/ eh kino upada

ocenił(a) film na 8
predator895

Podpisuję się rękami i nogami - po kiego wała ulepszać coś co jest doskonałe. Z kinem już zaczyna robić się jak z muzyką - na jednym podkładzie nagrywa 5 wykonawców, a potem robi się 10 remixów i przeróbek.

ocenił(a) film na 9
atique

Mylicie sie, remeki nie sa zlym pomyslem, po porstu tragiczne wykonywanie ich jest w modzie.
Z checia zobaczylbym dobry remake Cos, ale niestety spodziewam sie chlamu na poziomie wspomnianego foga :/

ocenił(a) film na 10
slocik

Lepiej nie robić remake filmu, który jest idealny, jedyne co można w takiej sytuacji zdziałać to zjebać sprawę :P

slocik

Mysle, ze remake jest nie tyle zlym pomyslem, co jego brakiem.

thraxxx

Nie remake, tylko prequel....

.. choć tak czy siak sprawy to nie polepsza...

ocenił(a) film na 9
rolnik_sam_w_dolinie

Nigdy nie zrozumieniem, jaki jest sens robienia tych wszystkich remaków czy preqelów.. to jest niszczenie kinematografii.

ocenił(a) film na 9
Tortuga033

Wg mnie dozwolone a nawet konieczne, ale dopiero po upływie 50 lat od premiery oryginału