Mi się film spodobał, ale co w nim jest do zrozumienia to nie wiem:/ każdy ma prawo do własnej opini, a nie ma płytszego argumentu niż ten o "niezrozumieniu" filmu.
mi też film się podobał ,a do mojego argumentu to jest przecież możliwe czyż nie?na dobrą sprawę zdarzają się ludzie którzy nie mogą/potrafią zrozumieć płytkich filmów jakie powstawały i powstają.
"przereklamowany:/takie nie wiadomo co....:/" - ten komentarz swiadczy o tym że masz bardzo ubogie słownictwo i jesteś umysłowym leniwcem. Omijaj klasyke sci-fi , oglądaj tylko ckliwe i banalne gówienka w stylu Tytanic3D(masz w ulubionych10/10) a bedziesz zadowolony/na.
Titanic to film wszech czasów!zapamiętaj to sobie,nie ma lepszego,i nie ma lepszych efektów specjalnych!
Bardziej to "przereklamowanie" pasuję do ckliwego Titanica.
The Thing, to po prostu klasyk. Szkoda że takich horrorów praktycznie już nie ma.
No raczej że jest umysłowym niedorozwojem. Tak samo jak wszyscy ci którzy porównują The Thing z Alienem
"Nie wiadomo co" Ja mówię że jeden z najlepszych o ile nie najlepszy horror sci-fi jaki kiedykolwiek powstał. Bardzo dobre efekty(nie to komputerowe gówno) , świetnie zbudowane napięcie, klimat i akcja. Tak w kilku słowach można scharakteryzować ten film.
Problem w tym że film był i jest za słabo reklamowany jak na tak wybitne dzieło!