PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=4713}

Coś

The Thing
1982
7,5 108 tys. ocen
7,5 10 1 107950
8,4 63 krytyków
Coś
powrót do forum filmu Coś

Strasznie......

ocenił(a) film na 8

przereklamowany:/takie nie wiadomo co....:/

użytkownik usunięty
Sol1987

chyba nie zrozumiałaś/eś po prostu filmu i tyle

ocenił(a) film na 8

Mi się film spodobał, ale co w nim jest do zrozumienia to nie wiem:/ każdy ma prawo do własnej opini, a nie ma płytszego argumentu niż ten o "niezrozumieniu" filmu.

użytkownik usunięty
bacus1

mi też film się podobał ,a do mojego argumentu to jest przecież możliwe czyż nie?na dobrą sprawę zdarzają się ludzie którzy nie mogą/potrafią zrozumieć płytkich filmów jakie powstawały i powstają.

ocenił(a) film na 10
Sol1987

"przereklamowany:/takie nie wiadomo co....:/" - ten komentarz swiadczy o tym że masz bardzo ubogie słownictwo i jesteś umysłowym leniwcem. Omijaj klasyke sci-fi , oglądaj tylko ckliwe i banalne gówienka w stylu Tytanic3D(masz w ulubionych10/10) a bedziesz zadowolony/na.

ocenił(a) film na 8
waukorbowy

Titanic to film wszech czasów!zapamiętaj to sobie,nie ma lepszego,i nie ma lepszych efektów specjalnych!

ocenił(a) film na 9
Sol1987

Bardziej to "przereklamowanie" pasuję do ckliwego Titanica.
The Thing, to po prostu klasyk. Szkoda że takich horrorów praktycznie już nie ma.

ocenił(a) film na 9
waukorbowy

No raczej że jest umysłowym niedorozwojem. Tak samo jak wszyscy ci którzy porównują The Thing z Alienem

ocenił(a) film na 8
Sol1987

"Nie wiadomo co" Ja mówię że jeden z najlepszych o ile nie najlepszy horror sci-fi jaki kiedykolwiek powstał. Bardzo dobre efekty(nie to komputerowe gówno) , świetnie zbudowane napięcie, klimat i akcja. Tak w kilku słowach można scharakteryzować ten film.

ocenił(a) film na 10
Sol1987

Problem w tym że film był i jest za słabo reklamowany jak na tak wybitne dzieło!

ocenił(a) film na 10
Sol1987

,,przereklamowany:/takie nie wiadomo co....:/'' chyba mówisz o twoim guście :)

użytkownik usunięty
Sol1987

oglądaj Mode na sukces będziesz zadowolona xD