PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=4713}

Coś

The Thing
1982
7,5 108 tys. ocen
7,5 10 1 107924
8,4 63 krytyków
Coś
powrót do forum filmu Coś

Usuniete sceny .

ocenił(a) film na 9

Jezeli ktos z was ma filmik trwajacy 4 minuty w ktorym pokazane sa sceny wyciete z tego filmu i jedno z alternatywnych zakonczen , to prosilbym bardzo o upload
Pozdro

ocenił(a) film na 10
jack_25

tak... ja to chcialabym zobaczyc scene w ktorej MacReady zabawia sie lalka ale chyba nigdzie jej nie ma a juz napewno nie w scenach usunietych... eh... :cry:

Loryel

ja ma cal wersje czyli wersje rezyserska o 45 minut dluzsza i sa wszyssciutkie sceny:):):):):) a fil Wysmienity!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 9
tomaszjuzyk

Blefujesz czy na prawde ?
a moglbys powiedziec gdzie ja zdobyles i czy na divx czy vhs ... z checia bym sie wymienil bo bardzo poszukuje tej wersji
Pozdro

ocenił(a) film na 10
tomaszjuzyk

a jest scena z lalka? a zreszta... mam to samo pytanie co Jack...

ocenił(a) film na 10
Loryel

albo poi prostu przegraj nam i wyslij ;P

ocenił(a) film na 10
tomaszjuzyk

Wybacz sceptycyzm ale jakież to wszyściutkie sceny? I kto jest wydawcą? A może jakiś zrzut ekranu hę?

ocenił(a) film na 8
ragr

W dodatkach na DVD są usunięte sceny i dodana scena po kinowym zakończeniu.

ocenił(a) film na 10
Shiloh

Dodatki na DVD a dłuższa "wersja reżyserska", która według mnie nie istnieje to gruba różnica.

ocenił(a) film na 10
ragr

otoz to ragr.... no ciekawe ... byc moze ale kazdy z nas gdzies w glebi chcialby aby jednak istniala i kazdy z nas chcialby ja napewno zobaczyc ;P napiszmy list do Johna Carpentera ;P

ocenił(a) film na 10
Loryel

Pewnie że chciałbym żeby istniała i z radością zobaczyłbym sceny z których widziałem tylko zdjęcia, ale póki co nikt na świecie nie widział takowej wersji a przynajmniej nikomu nic o tym nie wiadomo więc szanse są małe :(

ocenił(a) film na 9
ragr

Tez bym sie cieszył ... dvd a wersja w ktorej sa wszystkie wyciete sceny to naprawde jak mowiliscie dwie rozne rzeczy .
Swoja droga jestem wkurzony troche , bo jakies 2 tygodnie temu wrzucilem recenzje a ona jeszcze nie jest stworzona , a ciekawostki ktore ktos wrzucal po mnie juz sa ...

ocenił(a) film na 10
jack_25

Nie martw się. Ciekawostkę pewnie łatwiej zweryfikować niż recenzję.

ocenił(a) film na 10
jack_25

tak... ale czekamy z niecierpliwoscia ;P

ocenił(a) film na 9
Loryel

No tak , moze i dluzej sie weryfikuje recke , ale jest ona zgodna z zasadami - ma ponad 350 slow i spelnia wszystkie wymogi odnosnie weryfikacji .
Pozdro