PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=4713}

Coś

The Thing
1982
7,5 108 tys. ocen
7,5 10 1 107938
8,4 63 krytyków
Coś
powrót do forum filmu Coś

bo istieje dłuższa wersja tego filmu. Jeśli ktoś wie gdzie moge ją znaleść niech poda linka:)

ocenił(a) film na 10
schneider17

ja sobie taka wersje nawet sciagalam... ale powiem szczerze ze tak naprawde ona nie isnieje... bo niczym nie rozni sie od tej krotkiej wersji ;/ wiec podsumowujac... faktycznie jest napisane ze jest dluzszy czas ale tak naprawde film jest taki jaki znamy... nie ma niczego nowego... ;/ a wiec to tylko plotka ;/

ocenił(a) film na 10
Loryel

Nie jest kilka krótkich dodatkowych scen, łącznie kilka minut, mogłaś ich po prostu nie zauważyć.

ocenił(a) film na 10
Daywalkerp

a dokladnie o jakie sceny ci chodzi? bo w filmie nie ma nic nowego... ale za to sa sceny usuniete ale po za filmem ;P... moze wlasnie o to ci chodzi?

ocenił(a) film na 10
Daywalkerp

to moze opisz te kilka minut ;P to ci powiem czy widzialam czy nie ;P

ocenił(a) film na 10
Loryel

No skoro to plotka to nie chce. Byłem tylko ciekaw czy to prawda:P

ocenił(a) film na 10
schneider17

Moze wam chodzi o sceny nie wykorzastane w filmie + alternatywne zakonczenie ,bo jesli tak to one sa do sciagniecia osobno :)

ocenił(a) film na 10
nihilus

to powiedz skad bo jestem bardzo ciekaw

ocenił(a) film na 10
schneider17

Link - http://www.badongo.com/vid/335803 to jest ponoc lin k do trwajacego ponad 3 minuty filmiku z usunietymi scenami... taki link kilka tematow wczesniej zamiescil Jack aczkolwiek nie sprawdzalam bo usuniete sceny = alternatywne zakonczenie to ja mam na dvd z filmeme,,,;P ale mysle ze tobie sie przyda...