bo istieje dłuższa wersja tego filmu. Jeśli ktoś wie gdzie moge ją znaleść niech poda linka:)
ja sobie taka wersje nawet sciagalam... ale powiem szczerze ze tak naprawde ona nie isnieje... bo niczym nie rozni sie od tej krotkiej wersji ;/ wiec podsumowujac... faktycznie jest napisane ze jest dluzszy czas ale tak naprawde film jest taki jaki znamy... nie ma niczego nowego... ;/ a wiec to tylko plotka ;/
Nie jest kilka krótkich dodatkowych scen, łącznie kilka minut, mogłaś ich po prostu nie zauważyć.
a dokladnie o jakie sceny ci chodzi? bo w filmie nie ma nic nowego... ale za to sa sceny usuniete ale po za filmem ;P... moze wlasnie o to ci chodzi?
Moze wam chodzi o sceny nie wykorzastane w filmie + alternatywne zakonczenie ,bo jesli tak to one sa do sciagniecia osobno :)
Link - http://www.badongo.com/vid/335803 to jest ponoc lin k do trwajacego ponad 3 minuty filmiku z usunietymi scenami... taki link kilka tematow wczesniej zamiescil Jack aczkolwiek nie sprawdzalam bo usuniete sceny = alternatywne zakonczenie to ja mam na dvd z filmeme,,,;P ale mysle ze tobie sie przyda...