PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=4713}

Coś

The Thing
1982
7,5 108 tys. ocen
7,5 10 1 107924
8,4 63 krytyków
Coś
powrót do forum filmu Coś

gra na podst. filmu

ocenił(a) film na 10

dobrze mam gre i gram ... ale zacielam sie w pewnym miejscu... i chcialam zapytac czy sa jakies poradniki jak przejsc gre bo czuje ze nie rusze z miejsca.... mimo ze teraz juz wiem jakie jest zakonczenie z poprzedniego tematu ;P wiec prosze o pomoc w tym wzgledzie . a moze jeszcze czy istnieje jakis link do strony gdzie mozna obejrzec zakonczenie?

ocenił(a) film na 10
Loryel

Jedyne poradniki po polsku jakie znalazłem są płatne (sms żeby otrzymać kod do pobrania).

Po angielsku:
http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file/thing_a.txt

Możesz też napisać gdzie się zaciąłeś i wtedy zobaczymy. Grałem bardzo dawno temu więc nie obiecuję że będę potrafił Ci pomóc, ale może znajdzie się ktoś inny znający podpowiedź.

ocenił(a) film na 10
Loryel

Mam poradnik po polsku, znalazłem go w sieci jak chcesz to Ci moge go wysłać tylko podaj namiary.

ocenił(a) film na 9
szm007

O ragr , to ty zyjesz , juz ise martwilem bo nic nie piszesz w temacie zakonczenie :)

Ja takze prosiłbym o poradnik do tej gry , bo własnie konczy mi sie sciagac
Meil : losbigos@vp.pl

Pozdrawiam ! :)

ocenił(a) film na 10
jack_25

Żyje żyje ;) Dobrze że problem rozwiązany bo mój link jak się okazuje i tak jest martwy :(

W temacie zakończenie skończyły mi się pomysły :P
Za to Ty jak widzę nie próżnujesz i wrzuciłeś nowy temat ;)

ocenił(a) film na 10
Loryel

ojej bylabym bardzo wdzieczna mozesz wyslac na adres: stacjabadawczamcmurdo@poczta.onet.pl z gory dzieki :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
szm007

wielkie dzieki ! :)

ocenił(a) film na 9
Loryel

Gierka jest bardzo fajna, super grafika, i fajna atmosfera. POLECAM tym co jeszcze nie grali;)