Coś

The Thing
1982
7,5 108 tys. ocen
7,5 10 1 108490
8,4 50 krytyków
Coś
powrót do forum filmu Coś

jak dlamnie prymitywny film z ciekawą tylko końcówką .Zero strachu nic ocena 5/10

pangroszek666

Prymitywan to jets Twoja ocena. Film dobry z jeszcze lepszym klimatem. Po prostu tego nie czujesz;)

pangroszek666

To chyba nie próbowałeś odgadnąć, kto jest zarażony, a kto nie :P

ocenił(a) film na 8
pangroszek666

mówisz że nie straszny? generalnie jeszcze nie widziałem ani jednego strasznego filmu...za wyjątkiem końcówki REC, ale wiadomo - tam były typowe momenty typu jump-scare. więc na podstawie tego co mówisz można wysnuć wnioski ze nie istnieje ani jeden dobry horror....

może i ten film jest stary, ale tutaj po prostu podoba mi się ten gęścior Carpentera, ta ciężka muzyka - utwór o nazwie " Humanity(Part II) ". I fajne efekty.

pangroszek666

Nick masz prymitywny...

ocenił(a) film na 10
pangroszek666

Nie wiem jak można nie czuć klimatu tego arcydzieła. No ale cóż ludzie w dzisiejszych czasach nastawieni są głównie na efekty a nie na klimat

użytkownik usunięty
Jared_2

może po prostu pospolity troll i prowokator.

ocenił(a) film na 10

Być może

pangroszek666

No niestety biedny ten film...

ocenił(a) film na 5
pangroszek666

Zgadzam się film marny najnowsza wersja o niebo straszniejsza.

ocenił(a) film na 1
Lestat_18

dla mnie klapa nie widze w tym filmie nic z horroru dalbym 0 ale nie mozna wiec 1/10, a wersje z 2011 nawet nie bede probowal ogladac

ocenił(a) film na 10
DavisMusic

Zamknij mordę jeśli łaska.

ocenił(a) film na 10
Lestat_18

Najnowsza wersja?,nie ma żadnej najnowszej wersji cycku.

Psycho_Daddy

Mówił chyba o prequelu z 2011, który jakby nie patrzeć też bardziej mi się spodobał. Może temu, że wpierw oglądałem tamten, później dopiero ten.

użytkownik usunięty
pangroszek666

gimbusie - to jest film z 1982r i ciebie jeszcze zapewne starzy w planach nie mieli więc "lamus dupa cicho".