PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=633150}

Co jest grane, Davis?

Inside Llewyn Davis
2013
6,7 27 tys. ocen
6,7 10 1 26626
7,2 66 krytyków
Co jest grane, Davis?
powrót do forum filmu Co jest grane, Davis?

Słaby !

ocenił(a) film na 3

To się nie nadaje do słuchania ani oglądania ! Szkoda czasu na to coś…
Wyjce !Po prostu uszy więdną ! Film nudny jak" flaki z olejem" ...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
metrum1

Ale po co takie nerwy? Gość wypowiedział swoja opinię i już. Nie ma co się tym tak wkurzać i pisać brzydkie słowa. Można odpisać ze całkowicie nie zgadzamy się z tą opinią, ze film jest słaby i spoko. Wyluzujcie ludzie. Każdy lubi co innego nie ma co się wyzywać.

ocenił(a) film na 6
metrum1

Coolturka.

metrum1

co masz to hip hopu, to najbardziej skrzywdzony gatunek muzyczny, poniewaz media go tak wykreowaly po tym szajsie, kltory popychaja w tv czy radiu, ze tacy ignoranci jak ty maja skrzywiony obraz tej muzyki. Tak na prawde nie wiesz jak wyglada prawdziwy hip hop to po co walisz durne szydercze teksty o tym gatunku. No sorry, ale wnmerwia mnie cos takiego, zero wiedzy i obraz czerpany z mediow, a do obrazania pierwszy. Bardzo to prostackie.

ocenił(a) film na 8
con_desiros

lepiej oglądnąć film o Justinie Bieberze:)

ocenił(a) film na 4
metrum1

sarkazm ....

ocenił(a) film na 3
con_desiros

Zgadzam się w 100% :)

con_desiros

Jak mnie bawią takie posty...
A żeby nie wyjść na kmiota wystarczyło powiedzieć , że ci się nie podobał a nie że jest słaby - bo nie jest. Film jest rewelacyjny.

ocenił(a) film na 7
con_desiros

Jak stwierdził jeden z bohaterów, ta muzyka nie daje "zielonych", ale jest dobra;)

ocenił(a) film na 2
tocomnieinteresuje

Ja pamiętam jak mówił że nie daje zielonych ale o tym że jest dobra to sobie akurat nie przypominam????

ocenił(a) film na 7
piterek45

Odnośnie sceny - powiedział konkretnie do bohatera - jesteś dobry, ale nie dajesz zielonych. Ta historia jest banalna, ale ma w sobie coś przewrotnego. Bohatera nie jest łatwo lubić, a jego dążenia są jałowe. Wyjazd na przesłuchanie, mający mieć kluczowe znaczenie okazuje się również ślepą uliczką i nasz bohater zatacza koło, wracając do punktu wyjścia. Jest to na przekór schematowi i oczekiwaniom widza.

ocenił(a) film na 7
con_desiros

Film braci Coean nie potrzebuje ani reklamy, ani antyreklamy.

ocenił(a) film na 7
filmoradar

Właśnie obejrzałem. Na razie nie oceniam, bo nie wiem, co o nim myśleć. Muszę się z tym przespać. Póki co, za zakończenie na pewno dołożę ze 2 punkty :)

ocenił(a) film na 8
Atlantyda

miło się oglądało (chyba zacznę nadrabiać zaległości bo zam tylko No Country for Old Men) ale na zakończenie roześmiała mi się gębusia może dlatego że sam jestem old

ocenił(a) film na 8
wescrane

dzięki za Ondskan całkiem o tym zapomniałem

ocenił(a) film na 1
con_desiros

Zgadzam się i jako fan braci Coen jest mi bardzo z tego powodu przykro. Ciężko przez ten film przebrnąć, szczególnie przez ten pieprzony folk. Do tego irytujące, bo słabe postaci, drewniane dialogi. Niestety najnudniejszy film Coenów. Na razie rozczarowanie roku.

ocenił(a) film na 2
belmont33

W pełni popieram
Folk z mega słabym tekstem

ocenił(a) film na 3
belmont33

również się zgadzam, oglądałem wszystko Coenów, większość cenię wysoko, ale ten film to absolutna porażka. Zasługuje na mniej czołobitną a bardziej obiektywną recenzję.

ocenił(a) film na 2
con_desiros

Zgadza się nędza

ocenił(a) film na 3
piterek45

nuda... idealny żeby zasnąć.

ocenił(a) film na 5
joker_mroczny_rycerz

Ja przysnąłem w kinie chyba z 10 razy.

ocenił(a) film na 8
karlolek91

sądząc po twoim profilu radziłbym wypoczętym obejrzeć jeszcze raz warto tym co dają niżej 5 nic już nie pomoże

ocenił(a) film na 5
wescrane

Byłem wypoczęty - serio. Po prostu w tym filmie nic się nie dzieje. Jak zwykle zwiastun jest przekłamany do granic możliwości, ale to już dzisiaj standard. Spodziewałem się czegoś w rodzaju "Almost Famous", a dostałem bardziej "Broken Flowers".

ocenił(a) film na 7
karlolek91

Klimat filmu mnie osobiście wciągnął. Fabuła (akcja) sama w sobie nie była ciekawa, ale już same postacie i niektóre dialogi - tak. Jednak ja stawiam zdecydowanie wyżej "broken flowers" od "Almost famous". "Taking woodstock" to coś w tym stylu, ale możesz uznać, że przydługie;)

ocenił(a) film na 6
con_desiros

Z przykrością muszę powiedzieć, że film jest nuudny:( Dla mnie jedno z większych rozczarowań.

ocenił(a) film na 5
Rene78r

z przykrociá sie z Toba zgadzam, z przykroscia, bo lubie filmy coenow