7,0 93 tys. ocen
7,0 10 1 92712
6,9 40 krytyków
Co nas kręci, co nas podnieca
powrót do forum filmu Co nas kręci, co nas podnieca

świetny film

ocenił(a) film na 9

Właśnie wróciłem z kina. Idąc tam byłem pewien, że będę musiał zaopatrzyć się w wersję DVD aby obejrzeć ponownie i zajarzyć całość poprawnie. Po wyjściu z kina zdecydowałem, że się zaopatrzę w DVD aby po prostu wrócić do świetnej komedii, która w prosty sposób zdała egzamin. Allen śmiało mógł zagrać Borysa.
Gorąco polecam każdemu, na każdą okazję ;)

ocenił(a) film na 10
jancyk

zgadzam się z wypowiedzią powyżej w 100%, dawno się tak nie uśmiałem ;-))) i jest to taki film do którego będzie się wracać.

ocenił(a) film na 8
stefanolo

Oj tak :D Od poczatku do konca byl świetny ^^ super komedia, świetnie zagrana i zdecydowanie nalezaca do tych inteligentnych ;) ale mysle ze to fakt jesli chodzi o tytul ze (znowu) dystrybutor sie nie popisal.

ocenił(a) film na 9
Kfiatek

Popieram, popieram. Ubawiłam się po pachu. Świetna gra aktorska, świetne dialogi i monologi, świetny humor i co się raczej rzadko zdarza Polakom świetne tłumaczenie tych dialogów. Ale niestey nie tytułu :( Lepiej jak by dali "Wszystko jedno"

ocenił(a) film na 8
Monika_2000

I ten plakat, jakby chociaż ten młodzik zagrał jakąś istotną rolę w filmie, a tu raptem krótki epizod. Polacy dali plamę, ale cóż.
Ogółem film rewelacja, szkoda że Allen nie reżyseruje Housa ^^
Mistrz sarkazmu i ciętych ripost, ot co. Od dziś jestem fanem Borysa :D