Woody się bierze za komedię romantyczną dla nastolatek?? To ja już chyba wolę, żeby książki tylko pisał:>
Heh, "Vicky Cristina Barcelona" też miała być komedią, a z komediązbyt wiele wspólnego wg mnie nie ma ;)
W tym filmie będą grali Nocole Kidman,Antonio Banderas,Anthony Hopkins. Jest błąd poprawcie.
Błędu nie ma. Gwiazdy, o których mówisz wystąpią w innym filmie Woody'ego, który ma się pojawić w 2010 roku i na razie nosi roboczy tytuł "Untitled Woody Allen London Project" :)
że co?? komedię romantyczna dla nastolatek?? woody?? czy Ty wogóle orientujesz się w jego twórczości człowieku?? komedia dla nastolatek - skad ten pomysł?? zreszta filmy woody'ego to najczęsciej komediodramaty nie do hahahahahaha jak dla nastolatek, tylko dla ludzi, którzy potrafia docenic intelektualny żart, więc nie masz co marudzic. on nigdy nie zrobi czegoś takiego żeby mozna to było nazwac komedia dla nastolatek - więc w pewien sposób obraziłes jego twórczość. nawet bez ogladanaia filmu wiem , że nie bedzie to "high school musical" czy inne gówno, wiec wyluzuj:)