Filmy Allena są specyficzne, nie kazdy potrafi przez nie przebrnąć. Przyznam, że z początku miałam dobre myśli, ale w miarę postępu coraz bardziej mnie nudził. Na szczęście pod koniec nabrał trochę koloru. Ciekawy temat, kontrowersyjny, zdecydowanie dla ludzi tolerancyjnych. Moja ogólna ocena to 6/10 jako, że trochę "smętnie" przedstawiona historia. Ciekawe postacie, no i oczywiście boski Henry Cavill ;)
Film nie nadaje się na wieczór na odstresowanie, trzeba go obejrzeć raczej gdy jest się wyspanym i ma ochotę trochę pomyśleć by nadążyć nad tokiem rozumowania Borysa.
Albo jak ktoś ma ochotę na kolejny film Allena, w którym usprawiedliwia swoje zapędy do bardzo bardzo młodych dziewczyn pomimo swojego już sędziwego wieku.
No wiem, że każdy ma jakiegoś bzika ale kręcenie kolejnego filmu gdzie młode dziewczę szaleje za staruszkiem jest jak na moje żałosne.
No niby tak................
ale co zrobisz.......z samym Allenem nie pogadasz o tym.
Zostaje tylko obejrzeć i sobie ocenić ;-)
No bogactwo cytatów jest, jeden z moich ulubionych jak powiedział, że jedyny raz kiedy jego rodzice przeżyli równoczesny orgazm zdarzył się gdy podpisywali papiery rozwodowe :D