PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=4648}
6,7 39 tys. ocen
6,7 10 1 38501
6,4 25 krytyków
Commando
powrót do forum filmu Commando

TAK NIE MOZE BYC...

użytkownik usunięty

Słuchajcie: kupiłem commando na dvd i jest tak obcięty że się płakać chce (oryginał) nie wiem czy firmy które to wydają chcą tracić klientów... To ja nie wiem czy jak kupię jakiś film bo mi się scena spodobała, a sceny nie będzie bo jakiś palant ją wyciął no to raczej chce się połamać płytkę. Nie dosyć że kupuje oryginalne filmy to jeszcze obcinane. Sceny które wycięli to jak Arni obcina rękę żołnierzowi, w samolocie tylko cios w łeb temu co go pilnował, już nie było pokazane jak łeb ukręcił no i chyba jeszcze jak nożami rzucił nie było. Zastanówmy się nad tym problemem, co się dzieje z polskim rynkiem filmów dvd. P.S. to chyba w telewizji powinni ucinać drastyczne sceny a na dvd pokazywać, a na przykładzie commando jest niestety odwrotnie...

Cholera to co ty masz za badziewnie wydanie? U mnie jak mnie pamięc nie myli to wszystko gra.

użytkownik usunięty
O_R_M_O_cat

No ja kupiłem swoje (felerne wydanie) w empiku. A tak na prawdę to ty też pewnie nie masz pełnego które było w latach 90 w kinach (tamto było o wiele dłuższe, ale trudno spotkać takie wydanie). Lecz z tego co mówisz i tak masz lepsze od mojego. Pozdrawiam