PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=4659}

Conan Niszczyciel

Conan the Destroyer
1984
6,4 25 tys. ocen
6,4 10 1 25381
6,3 13 krytyków
Conan Niszczyciel
powrót do forum filmu Conan Niszczyciel

Miała 15 lat więc gdyby Conan przyjął propozycję Jehnny oznaczałoby że Conan i Jehnna
uprawialiby sex. Sex z piętnastolatką w dzisiejszych porąbanych czasach uznany byłby za
pedofilski ale wtedy to było coś całkiem normalnego. Zmieniło się, jak widać na gorsze.

nudecroft

Kiedyś sex uprawiali od 12 lat .Czy wtedy było lepiej ??

Danio31b

Czy było lepiej? Było inaczej po prostu. Chodzi mianowicie o taką rzecz, że nawet 12 latki mają już potrzeby seksualne i to jest jak najbardziej normalne i zgodne z naturą.

nudecroft

Pytanie tylko czy te potrzeby tych 12 latek są naturalne czy spowodowane pokazywana wszędzie erotyką i epatowaniem seksualnością na każdym kroku

Danio31b

Zdecydowanie naturalne wynikające z burzy hormonalnej i takiej potrzeby fizjologicznej.

nudecroft

Ee tam, w Polsce od 15 lat można już nawet ślub brać, byle sąd się zgodził.

ocenił(a) film na 9
nudecroft

Była wyjątkowo... rozwinięta jak na 15 lat.
Szybko rozkwitła.

AutorAutor

No jak na 15 lat była dojrzałą kobietą i nawet była ładniejsza od poprzedniej partnerki Conana Valerii.

ocenił(a) film na 9
nudecroft

Rzecz gustu Conana :)

AutorAutor

Fakt był wierny swojej kobiecie to świadczy o dobrym charakterze.

nudecroft

niby dziewica, ale bielizny nie nosiła... :D

Vitcher

A co, sprawdzałeś? :D

nudecroft

scena w której Bombata wsadza ją na konia, tuz po ucieczce z krypty z rogiem... :D
na początku kminiłem, że pewnie ma jakiś cienki paseczek czy coś(bo przecież by nie kazali 15-latce biegać bez majtek), ale jak potem zobaczyłem to samo u tej królowej(w scenie co jej wina nalewała) to zwątpiłem...

Vitcher

Ano może tak było, ja się nie przypatrywałam tak dokładnie więc muszę wierzyć Ci na słowo.

ocenił(a) film na 9
nudecroft

Planowali dalsze części, więc jakby się pocałowali, a Szwarc ustatkował, to byłoby po pretekście.