7,4 249 tys. ocen
7,4 10 1 248575
6,0 33 krytyków
Constantine
powrót do forum filmu Constantine

Coz mozna sie spodziewac po amerykanskiej produkcji.....film slaby..dialogi nudne...efekty jak efekty budzet poszedl wlasnie na to. Amerykanski do bolu...gest fuck off w kierunku Lucyfera rozwalil mnie do konca...lepiej obejrzec sobie starego Egzorcyste :D
Pozdrawiam fanow dobrego kina

gaheris_2

Nie wiem co tacy idioci jak ty staraja sie udowodnic innym?? Jak widze takie komentarze to krew mnie zalewa. Film jest rewelacyjny a ty wypisujesz takie debilizmy.

ch4r0n

Przepraszam bardzo-ale jak dla mnie to raczej Twój komentarz jest debilizmem. Bez obrazy-ale chyba każdy ma prawo wyrazić własne zdanie? Nie każdemu film się podobał-mi osobiście również nie-ale podoba mi sie tematyka,bo interesuję sie sprawami,które przedstawia ten obraz. Dla jednych rewelacją jest Constantine,a dla innych Requiem dla snu (dla mnie to perfekcyjny film) Z pozdrowieniami!

ocenił(a) film na 6
gaheris_2

idiotami to sa ludzie tacy jak ch4r0n@... ktorzy obrazaja innych dlatego ze maja odmienne zdanie o jakims filmie

moj postulat: nie wpuszczac dzieci na filmweb... niech sie bawia w piaskownicy :)