Zadna tam rewelacja wiec nie ma sie czym chwalic ze widzialas bo film jest sredniawy :-P
A właśnie że jest świetny! Keanu Reeves zaskoczył mnie bardzo poważnie, bo gra zupełnie nie jak on. Fabuła jest z niezłym zakrętem, koniec daje do myślenia (nie będę pisać, bo może jeszcze ktoś nie widział). jest niepokojący, co jest dobre i nie epatuje jakimś niezdrowym horrorem i okrucieństwem. teamty wiary potraktowane przewrotnie. Ogólnie bardzo inteligentna kasowa produkacja i wyjątkowa uczta estetyczna jak na sensację.
Film jest bardzo dobry! Świetnie zrealizowany, trzyma w napięciu. Znakomita gra aktorska Reevesa! Nie żałowałam czasu i pieniędzy wydanych na bilety.
Ja tam nie widziałem jakis szczegolnie wyśmienitej gry Reevesa, dla mnie nie zmienił swojej gry od Speed'a prawie wogole, ta sama mimika i gestykulacja ten sam styl mówienia, taki powolny jakby nie przekonujący wiec musiał udowadniac wiekszość nieziemskimi czynami. Pozatym nie oszukujmy sie to nie jest dramat psychologiczny , czy kino drogi tu nie ma miejsca na jakas bardzo dobra gre, zagrał tak jak umiał czyli dobrze w adaptacji komiksu nie mozna zbytnio zmieniac postaci bo sie by budowało inny komiks.
szczerze mowiac to on gral do bani.
lubie goscia , ale nie moge powiedziec ze ta role dobrze zagral bo tak nie jest. nie wiem gdzie sie dopatrzyliscie jakiejs zawrotnej akcji w tym filmie ale to szczegol... a zakonczenie nie jest wcale zaskakujace. BLADE 3 juz mial wiecej akcji i efektow niz ten film wiec naprawde nie ma sie czym podniecac - nieoszukujmy sie , film jest sredni