no cóż.... po 10 minutach (pewna nie jestem) do momentu wyrzucania lustra przez okno, wyłączyłam stwierdzając ze moze byc ciekawy, a wyłączyłam po to by obejrzec go ze swym lubym, na zachwalałam i kupa luby tak jak i ja nie dotrwał do końca... żeśmy sie pospali... jak juz napisał ktoś naprawde miłe rozczarownie. szkoda
Od siebie powiem Ci - nie masz czego żałować. Dla mnie totalne dno, a nawet puka od spodu. Ale fanów swoich ma, więc podoba się komuś :)
Mi sie podoba :D ale pewnie tylko dlatego, ze uwielbiam Keanu :D
hmmm choc przyznam, ze nie spodziewalam sie iz Gabriel byl kobieta ;)
gabriel nie był kobietą [widziałaś gdzieś tam piersi..? ;P] - anioły są bezpłciowe, chociaż są jakieś tam chyba różnice między nimi...
wzieli płeć żeńską do tej roli, bo my - kobiety - mamy z natury tą grację i delikatne głosy. ;)
Lol ludzie jaka tandeta to nawet na thriller sie nie nadaje a u mnie w programie TV pisza ze to horror .Poczatek nawet dobry ale pozniej ziewalem nad calym filmem .Cóż oczekiwalem wspanialego hitu niestety sie zawiodlem :(:(6/10
Hmmm.. odemnie ma 9 za wspaniałe efekty... A film no cóż... Męczy, męczy i to bardzo, za dużo myślenia przy nim. Niektóre rzeczy zagadkowe, połowe akcji trzeba się domyślać dlaczego tak, a nie inaczej... Cóż, niektórzy mogą mnie tu zgnoić, że z myśleniem u mnie nie w porządku, ale ja w pewnym momentach gubiłam się co jest czym ;P
W tym filmie czegoś brakowało, jednakże było też czegoś za wiele... :/
Drugi raz bym go nie oglądnęła bo na prawdę, męczy i to bardzo..
Ludzie, to kino rozrywkowe :) mozna obejrzec, ale nie trzeba sie wczuwac. Ladne obrazki, kilka scen do zastanowienia (np. czy pieklo tak wlasnie wyglada?), no i Keanu Reeves. Pozdrawiam.