w tej stacji nie widzialem nigdy naprawde wartosciowego filmu , tylko horrory , tanie sensacje i filmy dla nastolatkow po prostu
Rozumiem twój żal. Idź w pokoju chłopcze/dziewczynko. Już jest wszystko ok. Policz do 10. A potem uświadom sobie pewną rzecz. Masz małą wiedzę na temat filmów w TV. Uzbieraj tyle kasy co TVN, bądź taki jak TVN, ba, lepiej, otwórz korporację taką jak TVN i uzbieraj kasę na lepsze filmów. Wybrzydzasz czyjąś ciężką pracę smarku, nie podejmując się żadnej. Proszę bardzo, bądź taki jak oni, ci ludzie którzy latami budują coś, żeby chociaż średniaki dawać i polepszać Polskę, bo każdy mały kroczek daje nam coś w zamian (wyobrażasz sobie 5 lat temu, 4 letni film w TVN? teraz to możliwe) niech robią co chcą, byle chociaż coś robili. A ty narazie nic nie osiągnąłeś więc siedź cicho. (wybacz za brak szacunku ale sam zacząłeś)
5 lat temu to 4letnie filmy w tv juz dawali... moze trzeba bylo napisac 10 lat temu
sam jestes gowniarz , jAKIES dziecko tvn pracownika skoro tej nedznej i gownianej stacji jaka jest tvn bronisz , tej stacji bylych komuchow co sie uwlaszczyli i zagarneli majatak ludzi pracy
To wymien jakie wartosciowe filmy puszcza stacja na którą sklada sie spoleczenstwo? pokaz mi na jakie hity szły pieniadze z abonamentu ?
Nie wsadzaj gownianej retoryki do oferty programowej bo gdyby nie prywatne telewizje (badz co badz plastikowe i denne) to bys caly czas ogladal abonamentowcu na Jedynce filmu z przed 10 lat...
Puknij sie w czache zanim zaczniesz pluc w niewlasciwy punkt
"tej stacji bylych komuchow co sie uwlaszczyli i zagarneli majatak ludzi pracy"
bla bla bla - co ty myślisz, że jak człowiek chce obejrzeć normalny film w tv to sprawdza korzenie szefa stacji? kogo to obchodzi? i skąd masz takie rewelacje?
macie problemy z d*y wzięte.
Buahahahahahahahahahah :D :D
Jak się wynurzył jak .. "Filip z konopii" :D ..tyle, że nie z konopii...tylko z buraków :D :D :D :D :D: D: :D
dobre....a swoją drogą, filmy takie jak Gladiator, czy Piękny Umysł nie uważasz na wartościowe?? a choćby Joe Black, piękny film o wartościach w życiu? troszke chyba mało oglądasz
Doprawdy porywająca mowa, taka górnolotna ... i zupełnie nie na miejscu. W życiu nie czytałam większych bzdur! Czy Ty przeczytałeś swoje wypociny zanim nacisnąłeś klawisz "wyślij"? Mama wrażenie, iż nie. Osoba X wypowiedziała się, że nie odpowiada jej repertuar telewizyjny, a Ty wyjeżdzasz ze zwrtotami typu: polepszać Polskę? budować coś latami? Jeśli ów X ma ochote obejżeć film klasy A, B badź nawet C to chyba telewizja, w końcu powinna spełnić tę zachciankę, bo czy nie jest dla ludzi? I proszę nie kreuj się na wielkiego myśliciela, bo wyrażanie swoich jakże pompatycznych i napuszonych pogladów na forum poświęconym filmom, w dziale poświęconym "Constantine" jest co najmniej żenujące. A może wolisz określenie konfundujący?
Zgadzam się... TVN to dzieło szatana... co z tego, że puszczają filmy sprzed 4 lat? mogą nawet puszczać sobie filmy z tego roku, ale nie mam zamiaru ich chwalić za serwowanie kupy.
Buahahahahha!!! TVN to dzieło SZATANA!!! chyba padnę ze śmiechu!!! pooglądaj sobie "Włatców much"-tam masz dopiero dzieło szatana! xDD
Buahaha, a to dobre...
nadawaj na czwórkę, nie na porządne TVN, jedynie oni mają dobre produkcje, nie to co np. polsat.
Ja to tam wgl uważam że nie tylko TVN ale za granicą tez jest diabeł. A włatcy móch to raczej dzieło inteligenta, który uderza w głupotę zarabiając na niej :P
Wiem że już trochę czasu minęło ale....
Prze-przecieżż tefałen jes zły!!!!to pomiot szatana! AVE MARIA! AVE TRWAM! AVE RYDZYK!!!!
a tak serio-film mi się podobał,a tvn uważam za dość porządną stację, na której często idzie obejrzeć fajny film.Czasami faktycznie są tam tandety...Ale tylko czasami.No i trochę denerwuje mnie, że jeśli raz puścili jakiś "hicior" to będą go puszczać jeszcze jutro,za tydzień,za 2 miesiące, i jeszcze co rok będą go powtarzać na rocznicę pierwszej emisji chyba....
PS. czasem gdy mówią "po raz pierwszy w telewizjii" nie biorą pod uwagę że film był już emitowany w stacjach typu canal+ , HBO,Filmbox itd.
Hahahah xD Fucktycznie xD
A tak w ogóle, gdy oni mówią 'po praz pierwszy w telewizji' mają na myśli tylko własną telewizję. ;p
A co ma nazwa czy rodzaj stacji TV do oceny filmu??? Ludzie, jak wam się nie podoba oferta którejś stacji, to jej nie oglądajcie, a jak macie problem do jej szefów, to wyślijcie im list z pretensjami!
Ja nawet nie wiedziałem, że ten film leci w jakiejś stacji TV. Oglądnąłem go sobie na kompie i uważam, że jest bardzo dobry. Tak gdzieś w okolicach 8/10.
A tak w ogóle wydaje mi się, że to forum służy ocenie filmów, aktorów, reżyserów itp., a nie stacji, które je wyświetlają.