PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=550149}
6,8 5,8 tys. ocen
6,8 10 1 5841
Country Strong
powrót do forum filmu Country Strong

jak dla mnie film jest rewelacyjny chodz nie lubie muzyki country. Swietna gra aktorska i jak to powiedziala Paltrow "tak to sie robi zlotko" nic dodac nic ujac. Izal tylko ze tak dobre filmy przechodza cichutko bokiem...

ocenił(a) film na 8
jack666

Mi też film bardzo przypadł do gustu,a gwyneth (nie wiem czy tak sie pisze jej imie) świetnie weszła w rolę gwiazdy country. i nie wiem czemu, ale przez cały czas kojarzyła mi się ze starszą wersją Taylor Swift,pewnie przez te loki. ;p

ocenił(a) film na 8
jack666

Ja też jakoś nie przepadam ani za country, ani nawet za Gwyneth Paltrow, a mimo to film bardzo mi się podobał! Sięgnęłam po niego, bo chciałam zobaczyć jak poradzi sobie Leighton Meester, którą uwielbiam za Blair w "Gossip Girl" i bardzo się cieszę, że go obejrzałam, bo naprawdę warto. Szkoda, że jest o nim tak cicho. DeeDee_Spencer mi też Gwyneth przypominała T.Swift :)

ocenił(a) film na 9
jack666

Uwielbiam ten film! Nie rozumiem dlaczego niektórym wydawał się nudny. Film ma ciekawą, niebanalną fabułę. Jest bardzo dobrze zagrany. Gwyneth Paltrow wspaniała pod każdym względem. Garrett Hedlund też świetny. To chyba najlepsza z jego dotychczasowych ról. Na ścieżce dźwiękowej filmu można znaleźć kilka prawdziwych perełek jak np: ,,A Fighter" (Gwyneth Paltrow), ,,A Litle Bit Stronger" (Leighton Meester )czy ,,Silver Wings"(Garrett Hedlund).
Często wracam do tego filmu.

ocenił(a) film na 1
rena1971

jak to nie rozumiesZ? przeciez to bylo nudne jak flaki z olejem. tam sie nic wlasciwie nie dzialo!!!

jack666

Zgadzam się. Aktorostwo dobre. Nie słucham tej muzyki, ale film warty obejrzenia. Pokazuje priorytety. Co jest w życiu ważne. Tak naprawdę każdy ma problemy. Ale też pokazuje jak ważne jest, być być w życiu silnym. No i łzy poleciały, a nie często przy filmie sie ujawniają ;P

ocenił(a) film na 9
joan11

Ja też się popłakałam na końcu.

ocenił(a) film na 8
rena1971

I ja :)

ocenił(a) film na 8
rena1971

kupiłam ten film 2 dni temu w M1 bez wcześniejszego oglądania i nie żałuje :) Film świetny, cudowna ścieżka dzwiękowa, tylklo szkoda że nie można u nas kupić soundtracku :)

ocenił(a) film na 9
rena1971

Cudowny film, nigdy nie słuchałam country, a gwyneth nie darze wielka sympatią, ale w filmie wypada bardzo dobrze, aż szkoda, że nie dostała za tą rolę nominacji do Oscara. Zakończenie przejmujące więc warto zaopatrzyć się w zapas chusteczek :)

jack666

Rowniez nigdy nie słuchałam country aczkolwiek po tym filmie to sie zmienilo:)
No i przyznam ze beczalam caly dzien:D