Cristiada

For Greater Glory: The True Story of Cristiada
2012
7,2 16 tys. ocen
7,2 10 1 15689
5,3 3 krytyków
Cristiada
powrót do forum filmu Cristiada

Jak widze z dyskusji na forum to oczywiscie lewacy krytykuja ten film bo to nie ich swiatopoglad
ale gdyby to był jeszcze jeden z wielu filmow o tematyce gejowskiej zachwalajacej ten proceder to zachwytom nie było by konca

ocenił(a) film na 9
porcupinetree70

Filmu jeszcze nie widziałam, ale po opisie, opiniach na różnych forach, a także po Twoim komentarzu, muszę zobaczyć. Pozdrawiam!

Koralina90

Warto obejrzec,na pewno stanowi on alternatywe dla płytkich filmikow o tematyce gejowskiej czy nimfomanskiej
pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
porcupinetree70

Obejrzałam i nie żałuję!
Co do płytkich filmików o pedrylach i innych gorylach, na szczęście unikam.:)

Koralina90

popieram
pozdrawiam

porcupinetree70

na temat tego filmu bylo bardzo cicho a zasluguje na wielka uwage, bardzo mna poruszyl, genialna historia bardzo mocno grajacy na uczuciach to znaczy jesli jest sie osoba wiezraca bo ciezko mi stwierdzic jakie sa reakcje innych, szkoda ze nie promuje sie takich filmow tylko takie pokroju - wilk z wall street- bardzo nad tym ubolewam, bo cristiada pokazuje piekne idealy, szlachetnosc i oddanie w przeciwienstwie do tego co dzis mozemy znalezc w repertuarze

brimbelle

masz absolutna racje.tacy promuje sie raczej głupote i bezmyslnosc,wolnosc bez zadnych zasad
pozdrawiam