Critters 2

Critters 2: The Main Course
1988
6,2 7,2 tys. ocen
6,2 10 1 7156
6,2 5 krytyków
Critters 2
powrót do forum filmu Critters 2

Ale za w miarę fajną końcóweczkę i pare innych rzeczy daje 4/10.

Cyryn

Film był dosyc nudny, nię było w nim nic ciekawego. Akcją strasznie sie przeciągała, ale zakończenie było w miarę dobre. Film zawiera parę dobrych scen. Tak sie pisze baranku. Wstyd mi za Twój prostacki język , wiec nie kreuj sie tutaj na inteligenta, przy czym obrażasz ludzi mądrzejszych i straszych od siebie!!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ToksycznyMsciciel

nie zawsze da sie byc asertywnym w przypadku chamstwa !!!!!!!!!!! szkoda, taka moja wada

ocenił(a) film na 4
ToksycznyMsciciel

Dodaje ten temat do najlepszych cytatów. Nie ma bata.

Cyryn

daj daj, zgadam się, niech ludzie się wypowiedzą :)

ocenił(a) film na 4
ToksycznyMsciciel

Ludzie najwyżej napiszą czy to jest śmieszne czy nie. Chociaż mi się wydaje śmieszne bo ciągle mówisz, że skończyłeś studia, i że jesteś mądrzejszy bo starszy, a to nijak ma się do mądrości.

Cyryn

ja tylko odpowiadam na Twoje wypowiedzi i na obrażanie mnie na innnych tematach które zakładam. Chłopcze drogi jak sie z czyms nie zgadasz to nie musisz kogoś obrażac i tyle. pewnei tego nie rozumiesz bo masz 17 lat

ocenił(a) film na 4
ToksycznyMsciciel

Ok, to gdzie nie licząc tutaj cię obraziłem?

ocenił(a) film na 4
ToksycznyMsciciel

Koniec. Jesteś kolejnym półmózgiem, z którym gada się jak ze ścianą i myśli, że zawsze ma racje.

Cyryn

dalej mnie obrażasz...dalej nic sobą nie reprezentujesz

ocenił(a) film na 4
ToksycznyMsciciel

Za prawdę nie mozna się obrażać.

Cyryn

niech Ci będzie ... zadowolony !!

ocenił(a) film na 4
ToksycznyMsciciel

Mało śmieszny temat. 5/10.

:)

_Garret_Reza_

ale jednaka oceniłas na 5tke:) wiec cos w nim było:P

ocenił(a) film na 4
ToksycznyMsciciel

No ba.

2 pierwsze posty były świetne. Trąciły schematem, ale jestem happy.

_Garret_Reza_

no widzisz to na przyszłosc polecam zajrzec na moje tematy bo porażają i dużo się na nich dzieje, a same rozmowy są kontrowersyjne lub smieszne :)

ocenił(a) film na 4
ToksycznyMsciciel

Troll. Od początku wiedziałem, że jesteś trollem. Może nawet rogoszem. Nieważne wisi mi to.

Cyryn

Rogosha to już znalazłem na naszej klasie. I kooleś ma 19 lat i nie zarabia 10 tys tylko 5tysiecy, oczywiscie sie tam pochwalił.
Nie żyje w swiecie fantazji jak ty i nie nazywam nigo trolem. Widocznie musiałes sie naogladac bajek i filmów których nie trzeba. Obrażąjac mnie tylko sie poniżasz i dalej nie soba nie reprezentujesz

ocenił(a) film na 7
Cyryn

Otóż to...

ocenił(a) film na 7
Jimmy

Heh.... widzę, że gangryna toxic zgłosiła mój post do kasacji. Żeby wszystko było jasne- "OTÓŻ TO" miało znajdowac się pod postem Cyryna.

Przepraszam, że się wtrąciłem, ale jak czytam takiego inwalidę umysłowego jak toxic to, aż mnie zbiera na wyrzucenie treści żołądka przez przełyk...

_Garret_Reza_

no widzisz Grreta przyszedł mój prześladowca ...

ocenił(a) film na 4
ToksycznyMsciciel

Spoko, też mam kilku ;)

Właśnie czytam temat o fuzji fw z nk.

_Garret_Reza_

to chyba każdy tak ma:) zle by było jak by ich nie było, chociaż może spokojniej.
Apropo fuzji no to jeden z moich pomysłów, tez sie tam ekscesy działy.

ocenił(a) film na 4
ToksycznyMsciciel

Ale ja swoich zdążyłem polubic ;) Taki Jimmy - tak się polubilśmy, że fw wykasował całą naszą aktywnosc na forach...

_Garret_Reza_

hehhe, no to nieźle. Może z czasem ich polubię. Tak czy tak najprawdopodobniej w najbliższym czasie może mnie ttutaj bedzie mniej na forum, no to może zatęsknią:)

użytkownik usunięty
ToksycznyMsciciel

a toksyczny mścicielu pochwal się bom ciekawy, jaki ty kierunek tych studiów skończyłeś ?

ac o ty taki ciekawy? masz dla mnie ciekawą ofertę pracy? czy to ważne jaki.... ?

użytkownik usunięty
ToksycznyMsciciel

To, jak często wspominasz sam fakt posiadania wyzszego wykształcenia wręcz rozpala do czerwoności ciekawość, co to za kierunek.

prawo na UJ ?

prawo nie :) o bez przesady aż tak bardzo nie wspominam, poporstu broniłem swoich opinii

ocenił(a) film na 4
ToksycznyMsciciel

Ale co wykształcenie ma do swoich opini o filmach?

użytkownik usunięty
_Garret_Reza_

no właśnie nazwa tego związku chyba zaczyna się na G :)

poza tym szacunek, jakiego toksyczny się domaga za tytuł magistra jest cokolwiek śmieszny :) " My Tworzymy ten świat!!! " Nie przypisuj do tego takiej wagi, bo ci którzy to czytają myślą sobie potem np. że jakiś frajer skończył kierunek na który wystarczy się dostać i przesiedzieć 5 latek i domaga sie z tego tytułu nie wiadomo jakiej estymy, której nigdy nie zaznał, bo mu się nic nie udało. (bo niby dlaczego wstydzisz się wyznać kierunek, przeciez nikt tu nie wie kim jesteś)

To tylko przykład, nie chcę cię obrażać, tylko uważaj co i jak mówisz, bo mozesz sie wystawić na pośmiewisko

chyba że masz to w dupie toksyczny mścicielu <diabolical laugh> :P

nie ma zadnego związku do filmów. To że taki temat poruszyłem o wykształceniu to tylko z powodu kłótni z pewnym userem filmwebu. I nie wiem po co dalej kontynuowac te rozważania. A to że powieidzałem ze my tworzymy ten swiat bo ludzi na odpowiednich stanowiskach mają większzą odpowidzalnosc na sobą i innymi. ( no mam nadzieje ze nie zostanie to zle zrozumiane).

tak jak mówiłem wcześniej poruszając myśl o wykształceniu chciałem żeby pewien 17tolatek miał wiecej kultury do ludzi starszych a przy okazji wykształconych, a nie miałem zamiaru sie tutaj chełpic tym że spokoczyłem studia wiec dlatego nie ma zamiaru podawac swojego kierunku i specj. bo to nie forum o pracy.
Tylko zawsze jest tak że zleci się banda przemądrzałych chłopców którzy przyczepiają się szczegółów w wypowiedziach gdzie początkowo rozmowa jest na pewien temat a potem na całkiem inny.
Nikogo nie obrażam , szanuje innych i tego samego oczekuje i nie ma znaczenia czy któs pracuje fizycznie czy umysłowo bo każdy jest równy ale chamstwa i braku szacunku nie zniose......

ocenił(a) film na 4
ToksycznyMsciciel

A czym sobie zasłużyłeś na szacunek? Po za tym to, że mam 17 lat nie świadczy o tym, że ty jesteś inteligentniejszy ode mnie.

Cyryn

tym że jestem człowiekiem, szacunek należy sie każdemu. Zanim użyłem argumentów o wykształceniu nie grzeszyłes kulturą i wchodziłes na kazdy mój temat i mnie obrażałes. Jak mówiłem wcześniej to nie nawidzę chamstwa!
człowiek im starszy to mądrzejszy bez względu na wiek!- to apropo twojego wieku

ToksycznyMsciciel

chciałem napisac " bez względu na wyszktałcenie"

ocenił(a) film na 4
ToksycznyMsciciel

Szacunek należy się tym, którzy na niego zasłużą. Innym nalezy się obojętność.

A co do tej mądrości to masz rację. Im starszy tym mądrzejszy. Tyle, że tyczy się to pojedyńczej jednostki, a niel udzi ogółem. Bo uwierz, że siedemnastolatek może być mądrzejszy od pięćdziesięcio latka.

ocenił(a) film na 4
Cyryn

Etam, i wykształcenie nic nie daje czasami... Matematyczka doskonale wie, czemu elementy zbioru D należą do zbioru D tylko i tylko wtedy kiedy należą do zbioru D (..nic nie przekręciłem), starsza jest ode mnie o 500 lat luźno licząc, ale za to szacunku u mnie nie ma.

W ogóle w realu (..nie gram w Tibię) mało osób darzę szacunkiem, a co dopiero w necie. Żeby zasłużyc sobie na szacunek, człowiek musi miec coś do powiedzenia (np jak mój historyk - idzie z nim pogadac, ma ustalony światopogląd..).
Cała reszta to milczenie.

_Garret_Reza_

A ja mam takie same podejście do ludzi jakie oni mają do mnie. Ale zawsze ma początku jestem miły. Jak ktoś jest spoko kto ja tez jestem dla tej osoby spoko.

użytkownik usunięty
ToksycznyMsciciel

czyli pełna wzajemność. Tak jest najbezpieczniej.

Ale jaka by nie była konkluzja to na pewno takiej dyskusji to jeszcze crittersy nie widziały ;D

oko za oko, ząb za ząb, wiec apropo konkluzji narazie grzecznie to nie jest...

Cyryn

a wiesz już nie chce mi sie z Tobą gadac

ocenił(a) film na 4
ToksycznyMsciciel

Prawda w oczy kole...

Cyryn

poprostu nie chce mi sie z Tobą gadac, a że masz swój wiek to narazie nic nie reprezentujesz a ty mi tu o mądrości gadasz i gadasz.
Narazie to reprezentujesz to ze siedzisz w domu i jestes na utrzymaniu rodziców, wiesz jak byłem w Twoim wieku to zamiast siedziec przed kompem( na którego sam sobie zarobiłem) to szukałem sobie jakiejkolwiek pracy i ją znajdowałem. W ten sposob nie marnotrawiłem czasu na jakies fora a dzieki temu miałem swoją kasę. pozdro

ocenił(a) film na 4
ToksycznyMsciciel

Dla twojej wiadomości nie mam czasu na pracę, a przydałaby mi się. A co do mądrości (nie wiedzy) to wydaje mi się, że biję cię na głowę. I reprezentuje siebie.

Cyryn

jasne jasne tez miałem 17 lat i tez sie uczyłem i czas zawsze sie znalazł, trzeba tylko chciec, jak sie robic nie chce to nigdy sie czasu nie znajdzie.
Jak bys mniej siedział na forum to czas by Ci sie pewnie znalazł ale pewnie rodzice dają pieniążki wiec nie widzisz powodu żeby sie starac.