PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=432961}
7,2 1,7 tys. ocen
7,2 10 1 1677
Crows Zero
powrót do forum filmu Crows Zero

To był mój pierwszy japoński film, który obejrzałam. I jestem pod wrażeniem. Cała akcja jakoś nie nudzi no i też momentami nieźle się uśmiałam :) No i nie zabrakło wątku dramatycznego... Muzyka była boska! :D Ogólnie film jak dla mnie 8/10.

Gdyby ten film był produkcji amerykańskiej pewnie by wyszło z tego ostatnie dno. Nie wiem jeszcze jak oceniać japońskie filmy, bo bardzo mało ich widziałam (nie licząc anime) ale ten film myślę był dobrym początkiem jak na moją dalszą edukacje japońską :P

ocenił(a) film na 9
martuska358

idealnym poczatkiem ;) polecam Azumi jesli lubisz cos lekkiego, CJ 7 jesli chcesz dramat z słitasnym zielonym stworkiem ;) , wojenne - Red Cliffs, Warlords, basnowe - Shinobi , Przysiega,Cashern....i wiele innych :) ktorych nie wymienie, nie starczy miejsca ;p
a co do Crow Zero.... Serizaaawaaa wymiataaaa!! i sa pogloski ze szykuja sie na 3 film :)

ocenił(a) film na 5
Don_Jaras

właśnie skończyłam oglądać... i oczywiście jestem na TAK!
co prawda mangi nie czytałam... ale co tam. Film mi się podobał i to najważniejsze. Muzyka jest rewelacyjna, akcja wartka i trzyma w napięciu. Cały czas zastanawiałam się, który zdobędzie szczyt. Zresztą nie mogłam się zdecydować za którym jestem bardziej: Tamao, czy Genjim ^^ Obaj wymiatają.

Co do tytułów, które poleciłeś to zgadzam się. Uwielbiam Shinobi i Casshern. Przysięga i Azumi też mi się podobały. Można by tu dodać oczywiście wiele tytułów, ale rzeczywiście nie starczyłoby miejsca :)

Zaraz zabieram się za kontynuację... i jeśli wyjdzie kiedyś ta 3 część... to na pewno po nią sięgnę.

użytkownik usunięty
Lilith_Flame

Przed chwilą skończyłam noo i muszę powiedzieć że wypadł całkiem całkiem :)) Uwielbiam takie klimaty !!!!
8 / 10 ...... za "kręgle" nie 9 / 10 :):):):):):):)

ocenił(a) film na 7

A mnie właśnie kręgle rozbawiły xD Dlatego 9/10. Super film, wszystko w nim świetnie współgrało - muzyka, gra aktorów, sceny walki. Mimo że mangi nie czytałem (widziałem tylko jakąś OAVkę) to film na serio mi się spodobał, zaraz zabieram się za drugą część ;)

yoker1

a masz napisy do drugiej cześci? :>

ocenił(a) film na 7
martuska358

znalazłem z wbudowanymi napisami, tylko kiepska jakość obrazu (chyba nagrywane w kinie xD). Jakby co to służę linkiem ;) pisać na PW

ocenił(a) film na 1
martuska358

Ja nie mam zamiaru oglądać - to jest coś w stylu shootfighter 2 widzialem na YT - wole tradycyjnie jackie chan, sammo hung, yuen biao ew. jet li. i masz racje gdyby to bylo produkcji amerykanskiej to bylby nie wypal.