5,6 21 tys. ocen
5,6 10 1 20835
3,8 8 krytyków
Cube Zero
powrót do forum filmu Cube Zero

Po obejrzeniu cube 2 nie sądziłem, że producenci stworzą coś gorszego- a tu niespodzianka. Producenci stawiali na efekty specjalne i na dużą ilość brutalnych scen. Może ktoś lubi takie rzeczy ale nie ja, brak tego napięcia które było w 1. Chyba tendencja spadkowa- każda następna część była dla mnie coraz gorsza.

ocenił(a) film na 10
Ashley_3

Fakt... gdy oglądaliśmy kolejne części Cuba wiedzieliśmy czego możemy się spodziewać. Mnie się akurat te sceny brutalne podobały ;) fajny był też pomysł, że nie tylko cała akcja działa się w sześcianie. Cube 2 w ogóle mnie nie zaciekawił bo nic w nim się nie działo. Wiadomo, pierwsza część jest zawsze najlepsza, ale moim zdaniem, Cube Zero nie jest taki zły.

ocenił(a) film na 7
justine0888

Zgadzam sie z przedmowczynia, ze Cube Zero nie jest taki zly. Szkoda tylko, ze roli informatyka nie zagral aktor z pierwszej czesci, ale tu pewnie chodzilo o pieniadze.

ocenił(a) film na 1
Ashley_3

Nie rozumiem jak można było tak sprofanować tak dobry film jakim jest Cube. Totalne zero...

Jacobus

Dla mnie oczywiście bardzo fajny pomysł i efekty dość dobre, jednak cała reszta filmu..szkoda gadać.
Już nie trzyma w napięciu, to jest po prostu śmieszne. Szczególnie kiedy jednego człowieczka rozerwały linki i zrobiono takie "Przerażające" zbliżenie na jego pociachane kończyny :)

Najbardziej podobały mi się komiksy...normalnie artysta.