Cudowny dzień

A Perfect Day
2015
6,8 8,1 tys. ocen
6,8 10 1 8127
6,2 5 krytyków
Cudowny dzień
powrót do forum filmu Cudowny dzień

Jedynie słuszny tytuł tego totalnego dramatu. Odradzam! Szkoda czasu. Scenariusz słabszy niż historia kupy w klozecie. Półtorej godziny poszukiwania liny sic! Miałkie, głupie, nudne, naiwne lewackie kino. Ludzie na zachodzie już całkiem zdurnieli od "dobrobytu".
Pozostaje tylko obowiązkowa kąpiel oczu...

lavidanovalenada

Mialke, glupie, nudne, naiwne lewackie kino.... Dobre, dobre. Kiedys widzialem pewien obrazek. Pszczoly i muchy. Pszczoly powiadaly, kwiaty wszedzie kwiaty. Muchy za to mowily, gowno pelno wszedzie gowna. Zdajesz sie przedstawicielem muchopodobnym... Zal mi ciebie...

ocenił(a) film na 3
sankt1910

Dla mnie też film nudny jakoś go nie kupiłem .Ale trzeba przyznać że inne kino oglądamy film w kraju który opanowała wojna która zostawiła po sobie krwawe żniwa filmie nie ma strzałów miny nie wybuchają nikt nie grozi bronią .I to nie przeszkadza że nie ma tego we filmie ,ale po mojemu też nie ma czegoś co by zastąpiło tych scen tak wychodzi z tego można powiedzieć nie wiadomo co do końca 3/10

ocenił(a) film na 9
kinoman1985

W filmie wyjaśnione jest dlaczego nikt nie strzela. Celem reżysera nie było pokazanie konfliktu zbrojnego. To jest raczej film obyczajowy niż dramat.

ocenił(a) film na 9
lavidanovalenada

Tak dla jasności, to nie jest film o szukaniu liny.

lavidanovalenada

Dziwne, wojsko, onz a nie mają liny, żenada