z racji tego ze mamy rok 2015 a film jest z 1999 niedaleka przyszlosc to ok 2020 rok (w 2015 nie ma takich robotow a po 2020 to nie bedzie nie daleka przyszlosc wzgledem 1999) wiec trudno mi przypuszczac zeby taki robot chcac poznac techniki zrobienia zabawki dla malej dziewczynki musi wertowac gruba ksiazke zamiast przeczytac w necie zajeloby mu to duuzo mniej czasu no chyba ze w 2020 nie bedzie juz(jeszcze?;)) komputerow:p
W filmie nie było powiedziane, że roboty mają dostęp do sieci. W 1999 roku takie coś jak internet rzeczy był domeną bajek, skąd mogli wiedzieć że ów powstawać zacznie już w drugiej dekadzie XXI wieku? :)
Internet w '99 bajką ? A to ciekawe, bo u mnie był już rok wcześniej a nie byłem przecież pierwszym w tym kraju.
W 1998 miałeś dostęp do internetu rzeczy, czyli sieci bezprzewodowej wymiany danych między całym domowym wyposażeniem, którym można sterować za pomocą smartfona? Bardzo to ciekawe... Chyba na jakiejś innej Ziemi mieszkam, skoro mieliście taką technologię już dawno temu.
Przecież internet rzeczy nie ma tu nic do szukania. Wystarczy zwykły dostęp do informacji (książki) który był już w 1998 a nawet wcześniej.