W IMAX 3D - lepszy dźwięk, efekty, ogromny ekran, ale czytałem, że akcje w filmie są bardzo szybkie i ciężko nadązyć za obrazem..(z powodu 3D)
Zwykłe kino 2D - gorszy dźwięk, mniejszy ekran, ale za to lepiej widoczne sceny akcji.
Według was co lepsze ???
Gdybym miał taką możliwość to bez wahania wybrałbym IMAX, mimo iż nienawidzę 3D.
efektów 3D w filmie całkowity brak, dlatego wybrałabym na twoim miejscu projekcje 2D :) możesz się wybrać do IMAX'a tylko ze względu na lepszy dźwięk i obraz, ale okulary 3D w przypadku tego filmu są zbędne :)
Może być nawet ten brak efektów 3D, ale zastanawiam się czy 3D nie przeszkadza podczas szybkich scen akcji ...
No i co z tego że w IMAXie jest dużo lepszy dzwięk,i jakość,jak czasem jest tak głośno że przeszkadza to w oglądaniu ?
Czasem jest ok ( np Iron man 3 ) a czasem do dupy (Szybcy i wściekli 6 - czułem się jakby koła po mnie jeździły i po 15 min ,miałem dość seansu)
Mi ta głośność nie przeszkadza..;p Można wiedzieć o Imaxie w jakim mieście mówisz ??
A orientujesz się może jak wypada porównanie IMAX i 4DX, gdzie lepiej obejrzeć będzie Człowieka ze stali?
Podłączam się pod pytanie, z tą różnicą, że przez wadę wzroku nie widzę 3D, a obraz jest niebieski...
To chyba inny film oglądałeś. Efekty 3D na Kryptonie stoją na najwyższym poziomie. W dalszej części filmu też jest ok.
Nie oglądałeś czereśniaku, więc nie oszukuj. To, że jest konwertowane, to nie znaczy, że nie jest 3D klocku.
Jeśli oglądałeś to powiedz jak Jor El porusza się na Kryptonie? Co mówi matka Kal Ela przed tym, jak musi się z nim rozstać?
Ja troll? Zacząłem grzecznie a wy się narzucacie i tak wyszło. Nikt nie widzi różnicy między 3D a konwertowanym 3D, że jest ciemniejszy obraz przez szkiełka.
Napisałeś, że nie ma efektów 3D, a są, proste. Nie masz racji mówiąc, że nie masz. Napisałeś, że oglądałeś film, a filmu nie oglądałeś, więc znów gadasz bzdury. Przeproś ładnie i skończ temat.
Skąd wiesz, że nie oglądałem. 3D konwertowane to nie jest 3D, tylko jego żałosna imitacja dla mas żeby bilet drożej kosztował, więc znów gadasz bzdury. Przeproś ładnie i skończ temat.
Bo wiem, że nie oglądałeś. Jak oglądałeś to odpowiedz na moje pytania dziecko. 3D konwertowane, to 3D, tyle, że konwertowane, także skończ już się ośmieszać. Ja ten film oglądałem i sceny na kryptonie miały jedne z najlepszych 3D jakie oglądałem.
Co za dziecko troll.
Nie jestem dziecko mam 88 lat niedługo umrę, chyba wiem lepiej co jest 3D a co nie, żyję dłużej i znam się bardziej na tym świecie.
Wyrażaj się młody człowieku, konwertowane 3D różni się od 3D że nie są kręcone w 3D i ma ciemniejszy obraz przez szybki w okularach. Przykłady prawdziwych filmów 3D to avatar, prometeusz, hobbit.
A jaki to ma związek ze sprawą? Ty stwierdziłeś, że Man of Steel nie ma 3D, co jest po prostu kłamstwem. Skończ dziecko.
Film nie ma 3D, ale jest puszczany w 3D. Dobra, widzę, że z upośledzonym dzieciakiem gadam, także nie ma to sensu.
To czemu ogląda się go w okularach, a z ekranu wyłażą różne rzeczy dzieciaczku? Czemu kina zapraszają na pokazy 3D? Widzę, ze masz własny świat, gdzie MOS jest puszczany tylko w 2D.
To czemu ogląda się go w okularach, a z ekranu wyłażą różne rzeczy dzieciaczku? Czemu kina zapraszają na pokazy 3D? Widzę, ze masz własny świat, gdzie MOS jest puszczany tylko w 2D.
Ja przegrałem? Wy pierwsi napisaliście Troll, czyli się poddaliście i nie macie nic do powiedzenia. Żegnam mało błyskotliwi ludziska.
Co to za argument? Mówiłem, że jest ciemny obraz, czy ty w ogóle przeczytałeś ZE ZROZUMIENIEM co napisałem?
Haha ale słaba argumentacja. I kto tu jest trollem, ja czy człowiek który nie ma nic na poparcie swojej tezy?
Haha już pękasz. Aż dziw, że tak mało inteligentnych ludzi tu jest... Zero argumentacji. żegnam trollu.