PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=305388}

Człowiek ze stali

Man of Steel
2013
6,4 137 tys. ocen
6,4 10 1 136887
5,3 59 krytyków
Człowiek ze stali
powrót do forum filmu Człowiek ze stali

witam wszystkich.
mam prośbę do tych co już film widzieli.
Czy z synem 9 lat mogę iść? ogólnie wszystko o superbohaterach ze mną ogląda,ale na przykład
na iron man 3 się bał, bo z normalnych ludzi robiły się jakieś ogniowe ,świecące,wybuchające
stwory...nie tego się spodziewałem po iron manie i wolę się teraz dopytać...są jakieś potwory w
supermanie ?

skosny

myślę że to nie jest film odpowiedni dla 9-latka. z tego względu że może nie zrozumieć fabuły, no i jest kilka scen których może się bać.

jacob_filmweb

fabuła to nie problem,jest super bohater i efekty specjalne...wystarcza...kwestia tego żeby się nie bał ,bo wtedy cały plan zrobienia mu przyjemności na nic...dzięki za poradę.
Te sceny to jakieś brutalne-w sensie krew sika czy jakieś potworowe?

skosny

Nie ma sikajacej krwi.ale sa walące sie budynki i ludzie zasypani. plus finałowa scena...

jacob_filmweb

Nie zrozumieć fabuły? Proszę Cię, przecież ten film jest prosty jak konstrukcja cepa.
Bajki o superbohaterach miały bardziej skomplikowany rys fabularny.

ocenił(a) film na 9
anihc

to z czego składa się cep??

kiadimundi

Z uchwytu, łącznika i elementu rażącego. Może być kamień na sznurku do kija przywiązany.

skosny

Skoro juz widzial Ironmana to ten film napewno moze zobaczyc - grupa docelowa to nastolatkowie ale młodszym tez sie spodoba - rodzicom nie koniecznie :-)

boromeusz

Eeee tam czemu rodzicom ma się nie spodobać??? Henry Cavill w obcisłym wdzianku spodoba się większości mam ;)))

skosny

Jesteś zajebistym ojcem i on to doceni, bierz go do kina! Mój ojciec też mnie zabierał na tego typu filmy w tym wieku i to są jedne z najmilszych wspomnień z dzieciństwa. ;)