Czarna śmierć

Black Death
2010
6,3 21 tys. ocen
6,3 10 1 20638
5,7 6 krytyków
Czarna śmierć
powrót do forum filmu Czarna śmierć

Uwielbiam filmy związane z dżumą, średniowieczem magią itp. Świetny klimat, sceny walki baaardzo krwawe. Szczerze polecam :)

P.S Dziwi mnie, że film ma tak mało ocen :p

ocenił(a) film na 7
Kate_Sasasajkopat

film świetny, polecam także.
Nie dziw się iż mało ocen- bo film świeżutki, napisy są tylko holenderski , oraz ang- ale wg mni z tłumaczenia napisów holenderskich na ang + odsłuch. Obiecuje iż za max 24h pokaża się napisy PL, wtedy sytuacja siępoprawi :)

boundless

To czekam na napisy i trzymam za słowo.

ocenił(a) film na 7
Kate_Sasasajkopat

film bardzo dobry.Z każdą minutą wciąga coraz bardziej jego mroczny klimat,po prostu rewelacja.

ocenił(a) film na 7
prm

Szukaj napisów Lioness - dzis wstawione powinny być juz wieczorkiem do łyknięcia (, nie pokazaly się po 24 h,bo trzeba było podciagnąć casówki)

Kate_Sasasajkopat

zgadzam się bardzo dobry film, fajny klimat, sceny walki takie szybkie i nieprzedłużane i ciekawy zamysł z kamerą- podobało mi się to
no i Sean Bean jak zawsze cudowny :)

Kate_Sasasajkopat

dla mnie średni

ocenił(a) film na 9
Kate_Sasasajkopat

Rewelacja! :D :)

ocenił(a) film na 9
Kate_Sasasajkopat

Film ambitny, naprawdę warty obejrzenia. Dobór aktorów można powiedzieć wprost idealny, sceny walki dynamiczne i co można jeszcze powiedzieć? Nic tylko oglądać!

Kate_Sasasajkopat

"Uwielbiam filmy związane z dżumą..." WTF ? o0

ocenił(a) film na 8
HardkorX

hehe... fakt dziwnie to brzmi. Zawsze interesowała mnie ta choroba, a jeszcze bardziej wszelkie zabobony, które się z nią wiążą... przeważnie szerzone przez kościół, tak samo ciekawą chorobą jest wścieklizna, wampiryzm ^^