Dziś jak nie obsadzisz nachalnie czarnego w jakiejś produkcji to podniesie się krzyk o rasizm i ksenofobie. Jak zrobisz film o samych czarnych to same zachwyty, ohy i ahy. Jak dla mnie film słaby i przereklamowany. Ot taka czarna propaganda.....
Siedmiu wspaniałych nie mogli być sami biali bo rasizm i tak dalej ale jak dają samych murzynów to nie ma wcale rasizmu. Najwięksi rasiści to poprawne politycznie lewactwo.
Na pewno jest w tym ogromna hipokryzja i zagrożenie dla wartości europejskich i państw narodowych. Wywrócenie wszystkiego do góry nogami, przykładowo zdjęcie karmiącej kobiety jest na "fejsie" zabronione ale atak na religię katolicką przez pewnego muzyka czy promowanie gejostwa wychowującego dzieci już jest ok. I podkreślam, nie jestem nawiedzonym katolem czy jakimś homofobem. Po prostu nie znoszę hipokryzji/zakłamania poprawności politycznej. Podobnie jest z Czarną Panterą. Trzeba wciskać kolorowych do filmów bo za dużo białych i rasizm ale jak w filmie są prawie sami czarni to już nie ma problemu. Nienawidzę takiej hipokryzji.
Nie wiem czy już pisałem o tym honorze ale właśnie o to mi chodzi. Brak u tzw. lewactwa, honoru, jakichkolwiek zasad moralnych. Przykład choćby Mariusza K. Dla mnie tacy ludzie to są jak świnie bez zasad. Zresztą to dotyczy każdego człowieka bez względu czy z prawa czy z lewa, brak honoru i zasad. Dla takich ludzi nie mam żadnego szacunku. Po kolejne geje i kolejna lewacka hipokryzja. Gej może być tylko dyskryminowanym przez złych, wrednych homofobów biednym człowieczkiem a czemu nie mówi się o gejach/zboczeńcach którzy molestują heteroseksualistów? Niech wreszcie propagandziści poprawności politycznej zdobędą się na jakąś obiektywność.